Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Hvem er haveselskabet

Vi passer vores haver med omtanke for naturen og dyrelivet

I Haveselskabet bliver du inviteret med i et fællesskab med andre havemennesker. 

Som medlem af Haveselskabet vil du opleve, at vi deler haveglæden med hinanden. Vi passer vores haver med omtanke for naturen og dyrelivet. I Haveselskabet bliver du inviteret med i  et fællesskab med andre havemennesker

Haveselskabet arbejder med fire værdier, der gennemsyrer hele organisationen, det daglige arbejde og tankegang generelt. 

•Haveglæde

•Omtanke for naturen

•Fælleskab

•Troværdighed

Haveglæden bunder i glæden ved at dyrke vores haver. Det er limen, der binder os sammen og interessen udleves med omtanke, så den har en positiv indvirkning på den omkringliggende natur. Vi arbejder for at støtte biodiversiteten og imod invasive arter og brugen af sprøjtemidler, der begge er skadelige for vores natur.

I vores tid udtaler mange sig om meget, men Haveselskabet går aldrig på kompromis med fagligheden og troværdigheden. Vi går i dybden og viderebringer solid viden, man kan regne med. 

At Haveselskabet er en non-profit forening betyder, at vi bruger alle midler til denne sag og vi gør det i forening – i fællesskab. Vi dyrker interessen sammen, hvad enten det er gennem de lokale bestyrelser, arrangementer vi går til sammen, havegrupper eller fælles projekter.

Haveselskabet har i fokus på to vigtige områder:

1. Få så mange mennesker som muligt ud i haven og til at dele og dyrke haveglæden. Man bliver i det bedste humør og man får bevæget sig, når man går i haven. 

94 % af Haveselskabets medlemmer fortæller at de bliver i bedre humør af at gå i haven.

2. Uddanne haveejerne til at tænke i biodiversitet og skabe gode vilkår for dyre-og planteliv. De danske haver udgør et stort areal af Danmark – og derfor har de også en vigtig betydning. 91 % af Haveselskabets medlemmer svarer at de ”dyrker haven med omtanke for miljøet”

Hos Haveselskabet får du inspiration til projekter i haven – lige meget om du er nybegynder eller har  megen haveerfaring – vi hjælper dig til at få succes i haven. Du får viden og indsigt i, hvordan du kan dyrke din have med omtanke for miljøet. Haveselskabets rådgivning sidder f.eks. klar til at svare på alle dine havespørgsmål. Du bliver inviteret ind i et fælleskab omkring haveglæde med invitationer til arrangementer i hele landet og havegrupper, til Åbne Haver og Havefestival. Du modtager magasinet hvor du kan læse om nye tendenser, ny viden og om Haveselskabets almennyttige projekter. 

Haveselskabet- en almennyttig forening (NGO)

Haveselskabet laver hvert år et almennyttigt projekt, hvor der samles penge ind til at støtte et haverelateret formål. Haveselskabet har f.eks. støttet ”Blomstrende Ærø” –et lokalt initiativ  hvis formål er at forbedre biodiversiteten på øen. Vi har støttet ”Multi-kultihaver” et tværkulturelt projekt i Vejen, hvor der blev skabt køkkenhaver i fællesskab mellem danske og flygtninge, for at nedbryde barrierer og skabe en fælles glæde ved dyrkning af haven - og lavet et projekt "Mere mad fra egen have" sammen med Aabenraa Kommune og det lokale Haveselskab. 

Haveglæde siden 1830

Haveselskabet er en nonprofit foreningen, der har eksisteret siden 1830. Haveselskabet er et resultat af en sammenlægning af Det Danske Haveselskab/Øerne (fra 1888), Det Jyske Haveselskab (fra 1873) og Det Kgl. Danske Haveselskab (fra 1830) fra den 1. januar 2008. Magasinet HAVEN er i fælleskab blevet udgivet af de 3 Haveselskaber fra 1900.

Læs mere

Lyst til at være med?

Haveglæde i godt selskab

1/2 års medlemskab

360 kr.


Medlemskab af Haveselskabet i 6 mdr. Adgang til gratis rådgivning, gode medlemspriser og spændende arrangementer.

  • 5 numre af magasinet HAVEN
  • + 1 tidligere magasin i gave
  • 6 måneders medlemskab
Vælg medlemskab

1 års medlemskab

Vi anbefaler

660 kr.


Medlemskab af Haveselskabet i 1 år. Adgang til gratis rådgivning, gode medlemspriser og spændende arrangementer.

  • 10 numre af magasinet HAVEN
  • + 3 tidligere magasiner i gave
  • 1 års medlemskab
Vælg medlemskab

2 års medlemskab

1.260 kr.


Medlemskab af Haveselskabet i 2 år. Adgang til gratis rådgivning, gode medlemspriser og spændende arrangementer.

  • 20 numre af magasinet HAVEN
  • + 4 tidligere magasiner i gave
  • 2 års medlemskab
Vælg medlemskab