Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Nuværende Roskilde-Køge

Læs herunder hvilke planer der ligger for området Roskilde-Køge i forhold til beslutningen om ny struktur.

Den nuværende afdeling Haveselskabet, Roskilde-Køge, dækker over flere kommuner, hvor der nu vil blive arbejdet med etablering af nye afdelinger af Haveselskabet.

Måske lykkes det på kort sigt at etablere afdelinger inden for alle kommuner, men hvis ikke, vil de afdelinger, der får egen bestyrelse tage naboafdelinger uden egen bestyrelse 'under vingerne'. Der vil blive inviteret til arrangementer i naboafdelingen. 

På billedet ses afgrænsningen af Roskilde-Køge afdeling. 

Bor man for eksempel i Køge kommune, men i dag enten er tilknyttet Faxe-Stevns kreds eller Roskilde-Køge afdeling, vil man fremadrettet blive tilknyttet en ny afdeling Haveselskabet, Køge.

Følg med i tiltag og planer i Haveselskabet, Roskilde-Køge HER og find kontaktdata til den siddende bestyrelse.

Den siddende bestyrelse i den nuværende Roskilde-Køge afdeling, fortsætter som bestyrelsen i Haveselskabet, Roskilde. 

Medlemmer af Haveselskabet, bosiddende i Køge kommune, vil blive tilknyttet den nye afdeling Haveselskabet, Køge.

Der vil blive indkaldt til stiftende generalforsamling i afdelingen i løbet af 2023. Invitation sendes direkte til alle medlemme, der har opgivet en e-mail.

Har du interesse i bestyrelsen i din nye afdeling i Køge, opfordres du til at klikke på knappen herunder og indsende din besvarelse.

Den nye afdeling Haveselskabet, Køge

I takt med planerne i den nuværende bestyrelse i Roskilde-Køge, vil der blive inviteret til stiftende generalforsamling i Haveselskabet, Lejre. Medlemmer bosiddende i Lejre kommune vil blive inviteret til stiftende generalforsamling.

Planerne for etablering af den nye afdeling Haveselskabet, Solrød er endnu ikke fastlagt.

Er du bosiddende i kommunen og har interesse i den nye afdeling beder vi dig klikke på knappen herunder, så hører du fra os, når vi er klar til stiftende generalforsamling.

Nye afdeling i Haveselskabet, Solrød

Planerne for etablering af den nye afdeling Haveselskabet, Greve er endnu ikke fastlagt.

Er du bosiddende i kommunen og har interesse i den nye afdeling beder vi dig klikke på knappen herunder, så hører du fra os, når vi er klar til stiftende generalforsamling.

Interesse i ny afdeling Haveselskabet, Greve

Afdelingen i Høje-Taastrup vil blive planlagt i forbindelse med etablering af Haveselskabet, Vestegnen. Det er i dag kun dele af arealet i Høje-Tasstrup kommune som hører til den nuværende afdeling Roskilde-Køge. 

Etablering af ny afdeling vil blive håndteret i samarbejde med den siddende bestyrelse i nuværende København afdeling.

Har du interesse i den lokale afdeling i Høje-Taastrup håber vi, at du vil klikke på knappen herunder

Haveselskabet, Høje-Taastrup