Smagen af Chili
Chili i mad er hovedtema i denne bog. Der er lækre og hotte opskrifter til hovedretter, desserter, salsaer, marmelade og harissa. Bogen giver også forslag til, hvilke chili der er gode i hvilke retter. Med denne bog giver Lene Tvedegaard dig inspiration til at vælge den rette dosering og sort af chili i din madlavning. Bogen er en dyrkningsvejledning, der lægger hovedvægten på de mange forskellige chili'ers anvendelse i madlavningen. Her beskrives ca. 42 udvalgte chilisorter af forskellig styrke og smag. Opskrifterne dækker alt fra gourmet-hovedretter til salsaer, tørring og konservering af chilifrugter efter høst. Opskrifterne er komponeret af kokken Jimmy Weber, sylteeksperten Vivi Nordestgaard, madhistorikeren Gunvor Juul samt forfatteren selv, chiligartner Lene Tvedegaard.
"Smagen af chili er det jeg vil kalde chili-elskernes bibel. Her er alt, hvad man som chilientusiast kan ønske sig af viden" skriver Kirsten Skaarup på sin blog.
Chili i mad er hovedtema i denne bog. Der er lækre og hotte opskrifter til hovedretter, desserter, salsaer, marmelade og harissa. Bogen giver også forslag til, hvilke chili der er gode i hvilke retter. Med denne bog giver Lene Tvedegaard dig inspiration til at vælge den rette dosering og sort af chili i din madlavning. Bogen er en dyrkningsvejledning, der lægger hovedvægten på de mange forskellige chili'ers anvendelse i madlavningen. Her beskrives ca. 42 udvalgte chilisorter af forskellig styrke og smag. Opskrifterne dækker alt fra gourmet-hovedretter til salsaer, tørring og konservering af chilifrugter efter høst. Opskrifterne er komponeret af kokken Jimmy Weber, sylteeksperten Vivi Nordestgaard, madhistorikeren Gunvor Juul samt forfatteren selv, chiligartner Lene Tvedegaard.
"Smagen af chili er det jeg vil kalde chili-elskernes bibel. Her er alt, hvad man som chilientusiast kan ønske sig af viden" skriver Kirsten Skaarup på sin blog.