Smagen af Græskar
Græskarsmag nuancerer i både sødme, muskat- og nøddearoma. Sødmen fungerer som en naturlig smagsforstærker, så når græskar indgår i en ret, vil denne simpelthen smage af mere.
Tilsættes noget surt, som eddike, vin, most eller syrlige frugter får græskarsmagen det rette modspil.
Denne bog gennemgår 20 af de mest velsmagende sorter, giver råd om dyrkning og anvendelse samt bringer en række opskrifter til inspiration. Et par halloween-ideer indgår også. Forfatter Maren Korsgaard giver også inspiration til, hvordan grøntsagen kan bruges på nye og lækre måder i køkkenet.
Bogen berører bl.a. områder som:
· Historie og traditioner
· Dyrkning, høst og opbevaring
· Såning og udplantning
· Mere end 30 opskrifter
Græskarsmag nuancerer i både sødme, muskat- og nøddearoma. Sødmen fungerer som en naturlig smagsforstærker, så når græskar indgår i en ret, vil denne simpelthen smage af mere.
Tilsættes noget surt, som eddike, vin, most eller syrlige frugter får græskarsmagen det rette modspil.
Denne bog gennemgår 20 af de mest velsmagende sorter, giver råd om dyrkning og anvendelse samt bringer en række opskrifter til inspiration. Et par halloween-ideer indgår også. Forfatter Maren Korsgaard giver også inspiration til, hvordan grøntsagen kan bruges på nye og lækre måder i køkkenet.
Bogen berører bl.a. områder som:
· Historie og traditioner
· Dyrkning, høst og opbevaring
· Såning og udplantning
· Mere end 30 opskrifter