Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Nysgerrig på mere haveglæde?

Få Danmarks bedste havemagasin, invitationer til spændende foredrag & arrangementer, bliv klogere på, hvordan du øger biodiversiteten i haven, lær om køkkenhave og skærehave. Kom og vær med - og dyrk din haveglæde i godt selskab. 

Haveglæde i godt selskab

Vi har et spirende samarbejde med Idenyt Du er nok vild med bolig, indretning og haven – men måske du gerne vil vide endnu mere om livet i haven? Haveselskabet er et fællesskab af godt 30.000 medlemmer og vi er lige så forskellige som vores haver, men haveglæden, den deler vi. Om du er til køkkenhave, prydhave, buketter fra egen have eller vildt pæn have, så kom og vær med og bliv medlem af Haveselskabet. Kort fortalt – får du mulighed for, at dyrke din have i godt selskab for kun 55 kr. om måneden.

At gå i haven er noget af det bedste jeg ved. Engang spurgte min mand, hvad jeg lavede og så svarede jeg ingenting, hvortil han svarede, at jeg så nu havde gået rundt og lavet ingenting i 3 timer og set ganske fornøjet ud - Marie, medlem i Haveselskabet

Specielt tilbud til IdeNyt's læsere

Bliv medlem nu i 12 måneder og få den skønne bog "Rosenglæde" med uden beregning. For hvad der svarer til 55 kr. om måneden får du magasinet HAVEN 10 gange om året og en masse andre fordele. 

Bliv medlem og få den skønne bog