Gå til hovedindhold
Så galt går det forhåbentlig ikke, men mindre kan også gøre det. Som medlem af Haveselskabet kan du få rabat på forsikringer hos TRYG. Foto: Wordpress
Så galt går det forhåbentlig ikke, men mindre kan også gøre det. Som medlem af Haveselskabet får du rabat på forsikringer hos TRYG. Foto: Wordpress
Artikel - For medlemmer

Ny medlemsfordel: Op til 30% rabat på forsikringer hos TRYG

Som medlem af Haveselskabet får du nu mulighed for at tegne fordelagtige forsikringer hos Tryg, der er tilpasset haveejernes særlige behov. Det betyder både øget dækning og stor rabat.
28. juni 2018

Ind imellem sker der jo desværre ulykker på både have, bil, hus eller drivhus, og så er det godt at have en forsikring, som dækker skaderne.

Derfor har Haveselskabet nu indgået et samarbejde med Tryg om at tilbyde vores medlemmer fordelagtige forsikringer, der er særligt tilpasset haveejeres behov.

Det får du som medlem:

1) Op til 30% rabat i forhold til Trygs normale priser på forsikringer. Du får rabat på alle de forsikringer, som du samler under Haveselskabets aftale med Tryg, dog er erhvervsforsikringer ikke indeholdt i aftalen.

2) Ubegrænset sum på dækning af haveanlæg. Det vil sige, at den maks. sum for skader på haveanlæg, der normalt gælder for Trygs almindelige forsikringsvilkår, hæves til ubegrænset *)

3) Ret til at benytte Tryg Bolighjælp uden at betale noget ekstra *)

*) For punkt 2 og 3 er betingelsen, at du minimum har eller tegner husforsikring samt enten bil- eller indboforsikring gennem aftalen mellem Tryg og Haveselskabet. 

Hvad er Tryg Bolighjælp?

Med Tryg Bolighjælp får du bl.a. hjælp til:

  • At fælde og fjerne et akut beskadiget træ, som er ved at vælte ned i dit hus. 
  • At fjerne fygesne på loftet eller store mængder sne på taget af huset.
  • At fjerne aktive hvepsebo.
  • At fange vilde fugle, flagermus og pindsvin, der er kommet ind i dit hus.
  • At opsætte mårfælder.

Sådan gør du:

Ønsker du at læse mere om din medlemsfordel på forsikringer hos Tryg, kan du klikke her

 

Bliv medlem af Haveselskabet

For kun 345 kr. får du 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN, gratis rådgivning og mange andre medlemsfordele.