Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Stenmaglehaven

Vinder af den skønneste have 2020

 • Hunde er velkomne
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Stenmaglehaven ligger i naturskønne omgivelser på Midtsjælland. Haven er ca. 26.000 m2, fordelt på flere vandhuller, remiser og prydhave. I haven kan du bl.a. se flere hundrede Rhododendron og andre specielle træer. Man kan bl.a. finde vores tre Sumpcypres. Sumpcypressen er også kendt som verdens tykkeste træ. Der findes eksempler der ved en højde på 28 meter, har en stammetykkelse på hele 17 meter.

Haven indeholder flere søer og en 60 meter lang å, som til sammen udgør omkring 5000 m2 vandspejl. Haven er bygget op i flere niveauer, og til det er der brugt mere end 700 tons sten, nogle af dem helt op til 11 tons stykket.

Vi arbejder aldrig efter en tegning, alt skabes ud fra fri fantasi, men det ene projekt medfører ofte inspiration til det næste. Hvert år anlægger vi nyt i haven, og derfor er haven i konstant udvikling.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i haven.

Louise & Dennis

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Mejerivej 23 Nyrup 4296 - | Åben i Google Maps