Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Anne Justs Have i Hune

Have skabt af kunstner Anne Just og Arkitekt Claus Bonderup. Haven har mange unikke haverum.

 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Kaffe/kage kan købes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Deltager i havefestival 2023
  Læs mere

Anne Justs Have - Haven i Hune er skabt af kunstmaler Anne Just og arkitekt Claus Bonderup. Haven er et sanseligt åndehul, hvor der er plads til ro og nærvær. Haven er opbygget og udbygget gennem flere år. Der er mange små haverum, stier og bassiner. Det er altid spændende at se hvad der sker omkring næste hjørne. Gå heller ikke glip af kaffen og den hjemmebagte kringle i Kaffehuset. Kringlen er bagt efter Anne Justs egen opskrift.

Der er en del forskellige niveauer i Haven og mange steder er det muligt at sidde og nyde stemningen. Stierne er mange steder grusbelagte og Haven er desværre ikke handicapvenlig, men vi har dog mange glade gæster, der kommer rundt de fleste steder med deres rollatorer.

Et besøg i Haven afsluttes i Havebutikken, som byder på mange forskellige plakater, kort og tryk samt keramik og bøger. Anne Justs blomstrende billeder er berømte og pynter i ethvert hjem. Keramikken er unik – skabt efter Claus Bonderups tegninger og med inspiration i Anne Justs keramiske arbejde.

Haven er åben for besøg hele sommeren. Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag er der åben kl 13-16. I højsæsonen ligeledes onsdage kl 13-16. Om torsdagen er der rundvisning kl 14, hvor der også er anledning til at kigge ind i Anne og Claus’ smukke og unikke hjem. Det er altid tilladt at kigge ind ad vinduerne i den private bolig.

Havehotellet giver mulighed for overnatning i/ved Anne Justs Have og hotellets gæster har fri adgang til haven - også om aftenen og om morgenen. Haven opleves meget forskelligt alt efter årstid, tid på dagen samt vejr og vind.

Havehotellet og Haven er til nydelse, refleksion og inspiration.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Obs: Flere åbningstider kan blive tilføjet løbende

 

Find haven

Postbakken 4 Blokhus 9492 - | Åben i Google Maps