Gå til hovedindhold
"Jeg har lige modtaget HAVEN i postkassen i dag, og pludselig blev min dag bare 10 gange bedre. Jeg elsker at studere indholdet med en god kop kaffe i hånden. Som havenovice lærer jeg en masse, og så er det jo skønt at holde haveglæden ved lige - jeg elsker HAVEN."
Mette fra Fyn
630 kr.
Bliv medlem i 1 år
345 kr.
Bliv medlem i 1/2 år

Bliv medlem af Haveselskabet

Der er mindst 3 gode grunde til at melde sig ind i Haveselskabet, hvis du elsker din have:
 

1) GRATIS PROFESSIONEL OG PERSONLIG RÅDGIVNING - du kan få svar på alle dine havespørgsmål hos eksperterne i Haveselskabets Rådgivning helt gratis. Du kan spørge om alt fra planter, indretning, køkkenhave eller sygdomme. 

2) DANMARKS MEST LÆSTE HAVEMAGASIN 'HAVEN' - du kan læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign, helt særlige tilbud kun til medlemmer - og sjove "gør det selv" projekter i magasinet HAVEN, som sendes til dig 10 gange om året. 

3) MASSER AF ARRANGEMENTER UDOVER HELE LANDET - du bliver inviteret til inspirerende åbne haver, workshops, havegrupper  - hvor du kan blive klogere og dele din haveglæde med andre spændende havemennesker. 

Haveselskabet er en non-profit forening, hvor cirka 30.000 entusiastiske og haveglade medlemmer inspirerer hinanden til at få endnu større glæde af haven. Vi arbejder for en alsidig og bæredygtig anvendelse af haver.

Til havemennesker af havemennesker. Og lige nu sender vi 3 tidligere numre med, så du kan hygge dig med læsningen inden det for alvor går i gang i haven. 

Medlemsfordele

Førstehjælp til haven

Få svar på alle dine havespørgsmål hos eksperterne i Haveselskabets Rådgivning helt gratis.

Havegrupper

Kom med i en havegruppe, hvor du kan dele din haveglæde med andre haveelskere.

Medlemstilbud

Få gode medlemstilbud hver måned og mange andre fordele.

Magasinet HAVEN

Læs om nye tendenser og spændende haver, få tips, gode ideer og meget mere.