Gå til hovedindhold
660 kr.
Medlem i 1 år: 10 numre af magasinet HAVEN, 3 ekstra magasiner
360 kr.
Medlem i 1/2 år: 5 numre af magasinet HAVEN, 1 ekstra magasin

Bliv medlem af Haveselskabet:

Og lige nu frister vi med et godt tilbud til dig! Du får:

  • 3 tidligere magasiner (tilfældigt udvalgte magasiner fra 2013-2019 - stadig med god læseværdi)

Hvis du melder dig ind for 12 mdr. sender vi 3 ekstra magasiner og hvis du melder dig ind for 6 mdr. 1 tidligere magasin.

JULETILBUD: Bliv medlem i 9 måneder (8 udgaver af magasinet HAVEN) for 500 KR LIGE HER 

Derudover får du også som medlem af Haveselskabet:

1) GRATIS PROFESSIONEL OG PERSONLIG RÅDGIVNING - du kan få svar på alle dine havespørgsmål hos eksperterne i Haveselskabets Rådgivning helt gratis. Du kan spørge om alt fra planter, indretning, køkkenhave eller sygdomme. 

2) DANMARKS MEST LÆSTE HAVEMAGASIN 'HAVEN' - du kan læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign, helt særlige tilbud kun til medlemmer - og sjove "gør det selv" projekter. 

3) MASSER AF ARRANGEMENTER I HELE LANDET - du bliver inviteret til inspirerende åbne haver, workshops, havegrupper  - hvor du kan blive klogere og dele din haveglæde med andre spændende havemennesker. 

4) OMTANKE FOR HAVEN OG NATUREN. Du er med til at dele haveglæden og sprede budskabet om at dyrke din have med omtanke for naturen. 

Og så alle de andre grunde….

Hos Haveselskabet får du inspiration til projekter i haven – lige meget om du er nybegynder eller har  megen haveerfaring – vi hjælper dig til at få succes i haven. Du får viden og indsigt i, hvordan du kan dyrke din have med omtanke for miljøet. Sammen kan vi haveejere gøre en forskel for biodiversiteten og skabe gode vilkår for dyre-og planteliv. Haveselskabet er en non-profit forening, hvor cirka 30.000 entusiastiske og haveglade medlemmer inspirerer hinanden til at få endnu større glæde af haven. 

Og lige nu frister vi med at sende 3 tidligere numre med -  afsted til dig, hvis du melder dig ind nu. Og hvis du undrer dig over, hvorfor vi sender "gamle" magasiner afsted, så er det fordi de stadig indeholder så meget godt havelæsestof - og fordi vi synes det er så meget bedre end at smide dem ud. 

 

Haveselskabet  

- en nonprofit forening af glade havemennesker. Omtanke for naturen, fællesskab, troværdighed og haveglæde

 

 

"Jeg har lige modtaget HAVEN i postkassen i dag, og pludselig blev min dag bare 10 gange bedre. Jeg elsker at studere indholdet med en god kop kaffe i hånden. Som havenovice lærer jeg en masse, og så er det jo skønt at holde haveglæden ved lige - jeg elsker HAVEN."
Mette fra Fyn

Medlemsfordele

Førstehjælp til haven

Få svar på alle dine havespørgsmål hos eksperterne i Haveselskabets Rådgivning helt gratis.

Havegrupper

Kom med i en havegruppe, hvor du kan dele din haveglæde med andre haveelskere.

Medlemstilbud

Få gode medlemstilbud hver måned og mange andre fordele.

Magasinet HAVEN

Læs om nye tendenser og spændende haver, få tips, gode ideer og meget mere.