Gå til hovedindhold
Beddesign
Foto: Jeanette Roust Thysen
Artikel - For medlemmer

Få en haveplan til medlemspris

Få tegnet en haveplan af en af landets dygtigste landskabsarkitekter. Som medlem af Haveselskabet kan du få hjælp til havens indretning af nogle af landets dygtigste landskabsarkitekter til favorable priser.
ons. 12. nov. kl 9:22

Mange medlemmer har efterspurgt et tilbud om kompetent havearkitekthjælp. Derfor samarbejder Haveselskabet med et bredt udvalg af nogle af Danmarks dygtigste landskabsarkitekter.

Fælles for de udvalgte landskabsarkitekter er, at de har stor erfaring med at indrette haver af enhver art. De kan hurtigt se de spændende muligheder i din have, og de tager udgangspunkt i dine ønsker. 

Lige nu glæder landskabsarkitekterne sig til at blive kontaktet af Haveselskabets medlemmer og komme på besøg ude i haverne.

Haveselskabet har indgået et samarbejde med selvstændige landskabsarkitekter i hele Danmark, som vores medlemmer kan gøre brug af. Vælg mellem de fire medlemspakker:

1. Havebesøg

Du får besøg af en havearkitekt i ca. 1 1⁄2 time. Sammen gennemgår I haven og drøfter mulighederne. 

Medlemspris: 2.000 kr.

2. Haveskitse af et delområde

Bedplan

Delområdet kan for eksempel være placering og størrelse på terrasse, type af belægning, bede, der formgives, eller træer og buske, der placeres.

Delskitsen får et mindre område af haven til at hænge sammen og tager stilling til det overordnede plantevalg.

Medlemspris: 2.900-3.400 kr.

 

3. Haveskitse over hele haven

En haveskitse er et praktisk redskab, når man vil i gang med at omlægge sin have. Ved en havevandring gennemgås muligheder og ønsker.

Besøget munder ud i en haveskitse. Den kan indeholde placering af terrasse, stier og type af belægning. Bedene formgives, og placeringen af drivhus, træer og andre elementer i haven angives. Skitsen får haven til at hænge sammen i form og indhold og tager stilling til det overordnede plantevalg. 

Medlemspris: 5.200-5.800 kr.

4. Haveplan

Du får udarbejdet en farvelagt haveplan med detaljeret planteliste og belægningsløsninger. Alle planter i planen er placeret og beskrevet med både antal og deres latinske og danske navne. En belægningsplan med angivelse af flisetype og -mønstre kan indgå. Der udarbejdes løsninger på eventuelle niveauforskelle med trapper, skråninger eller støttemure, og materialerne beskrives. I haveplanen angives også vejledning til fremtidig vedligeholdelse.

Medlemspris: 8.500-9.000 kr.

Sådan gør du:

På kortet, som du kan downloade her (pdf), kan du se, hvilken af Haveselskabet havearkitekter, som dækker dit område. 

Kontakt havearkitekten, og bestil den ønskede pakke. Oplys dit medlemsnummer, så de ved, du hører til denne ordning. Du er også velkommen til at kontakte en arkitekt fra en anden landsdel, men da kan der blive pålagt et kørselsgebyr. 

Pakkeløsningerne gælder for medlemmer af Haveselskabet med haver op til 1.400 m2. Priserne er inklusive opstart, kørsel og moms.

Du skal have en målfast tegning klar over haven i 1:100. Læs, hvordan du opmåler haven og laver en målfast tegning her

Opfylder du ikke kriterierne, så ring alligevel – vi finder løsninger til alle vores medlemmer. Du handler direkte med havearkitekten, og alle aftaler sker direkte med ham eller hende.

Bliv medlem af Haveselskabet

Få 5 numre af HAVEN, gratis rådgivning, aktuelle medlemstilbud og mange andre medlemsfordele for kun 325 kr.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet