Gå til hovedindhold
Louise Falck-Lund nyder den nye siddeplads foran huset. Foto: Karen Dahl.
Louise Falck-Lund nyder den nye siddeplads foran huset. Foto: Karen Dahl.
Artikel - For medlemmer

Trænger din have til et løft?

Få en haveplan til medlemspris - tegnet af en af landets dygtigste landskabsarkitekter.
02. oktober 2017

Er der et bed, der driller, eller skal hele haven lægges om? Få professionel hjælp af en af de selvstændige havearkitekter, som Haveselskabets samarbejder med.

Vælg mellem 4 forskellige tilbud:

1. Havebesøg

Du får besøg af en havearkitekt i ca. 1 1⁄2 time. Sammen gennemgår I haven og drøfter mulighederne. Medlemspris: 2.000 kr.

2. Haveskitse af et delområde

Delskitsen får et mindre område af haven til at hænge sammen, og der tages stilling til det overordnede plantevalg. Medlemspris: 2.900-3.400 kr.

3. Haveskitse over hele haven

Ved en havevandring gennemgås muligheder og ønsker. Der laves en haveskitse, som får haven til at hænge sammen i form og indhold, og der tages stilling til det overordnede plantevalg. Medlemspris: 5.200-5.800 kr.

4. Haveplan

En farvelagt haveplan med en detaljeret planteliste og belægningsløsninger. Alle planter er placeret. En belægningsplan med angivelse af flisetyper og -mønstre kan indgå. I haveplanen angives også vejledning til fremtidig vedligeholdelse. Medlemspris: 8.500-9.000 kr.

Foto: Jeanette Roust Thysen

Sådan gør du:

På kortet, som du kan downloade her (pdf), kan du se, hvilken af Haveselskabet havearkitekter, som dækker dit område. 

Kontakt havearkitekten, og bestil den ønskede pakke. Oplys dit medlemsnummer, så de ved, du hører til denne ordning. Du er også velkommen til at kontakte en arkitekt fra en anden landsdel, men da kan der blive pålagt et kørselsgebyr. 

Pakkeløsningerne gælder for medlemmer af Haveselskabet med haver op til 1.400 m2. Priserne er inklusive opstart, kørsel og moms.

Du skal have en målfast tegning klar over haven i 1:100. Læs, hvordan du opmåler haven og laver en målfast tegning her

Opfylder du ikke kriterierne, så ring alligevel – vi finder løsninger til alle vores medlemmer. Du handler direkte med havearkitekten, og alle aftaler sker direkte med ham eller hende.

Giv HAVEN som julegave

Giv 10 eller 5 numre numre af magasinet HAVEN. Så sender vi en ekstra julegave med.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet
Tilbage til alle afdelinger

Vælg afdeling eller kreds