Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havefestival i Haveselskabet

Ved Haveselskabets årlige Havefestival åbner en række private haveejere i hele landet deres låge og lader andre haveinteresserede kigge indenfor.

Det er en spændende og helt unik oplevelse at få lov at se, hvad der gemmer sig bag hækken i så forskellige private haver, der ellers ikke er tilgængelige. Og man kan hente masser af inspiration, uanset hvilken havetype, man selv har. 

”Det er et genialt koncept. Vi tog på en weekendtur til Fyn og fik en masse inspiration. Vi kom hjem og tegnede baghaven, plantede hæk til at dele haven op i tre zoner, byggede hønsegård, og i år er der kommet drivhus til” -Rasmus Uhrbrand Damkjær.

Oplev noget nyt hvert år

I år er det 12. gang  Haveselskabet holder Havefestival, og hvert år har det været en stor succes med mange besøgene i de åbne haver.

Ideen er, at vi én weekend om året opfordrer vores medlemmer til at åbne havelågen på samme tid, så der bliver rigtigt mange haver at besøge over hele landet - fortæller Haveselskabets direktør, Charlotte Garby.

Havefestivalen flytter hvert år til en ny weekend, og det er der ifølge Charlotte Garby en særlig grund til.

En have kan jo opleves helt forskelligt afhængigt af, om du besøger den en frisk forårsdag, hvor tulipaner og kirsebærtræer står i fuldt flor, i juni med masser af skønne blomstrende stauder og buske, eller som i år, hvor Havefestivalen ligger i august, og vi kan glæde os til at besøge haver med skønne sensommerstauder, georginer og prydgræsser - siger Haveselskabets direktør, Charlotte Garby.

Haveglæden spirer forskelligt og mange steder

Tager man rundt og besøger en håndfuld eller flere haver i løbet af weekenden, vil man opleve, hvor forskelligt haveglæden kommer til udtryk. 

Haveejerne står klar til at dele deres gode ideer til indretning, valg af planter og meget mere med de besøgende. Så der er masser af inspiration at få med hjem til sin egen have, hvad enten den er stor eller lille - fortæller Bente Enert, kommunikations- og pressechef i Haveselskabet.

Åbne haver i hele landet

De åbne haver fordeler sig over hele landet, og der er mange forskellige typer af haver: Fra den lille byhave til den store landbohave, fra smukke prydhaver med roser og stauder, store køkkenhaver med selvforsyning  til forskellige specielle haver som fx haver i japansk stil eller med sjældne træer, buske eller stenbedsplanter. 

Datoer for Havefestival de næste 4 år

2024 - 17.-18 august    

2025 - 6.-7 september 

2026 – 6.-7 juni

2027 – 21.-22 august