Gå til hovedindhold
630 kr.
10 numre af HAVEN
345 kr.
5 numre af HAVEN

Få Danmarks bedste havemagasin

Er du vild med livet i haven? Det er vi også!

Medlemmer af Haveselskabet er vilde med livet i haven – at dyrke, dele og nyde haveglæden. Inspirationen til livet i haven fås i magasinet HAVEN, der sendes til alle medlemmer 10 gange om året – og på besøg i andre haveglades haver, når der inviteres til Åbne Haver i hele Danmark.

Har du brug for hjælp – så sidder Rie og Anja klar ved telefonen i Haveselskabets rådgivning – og der findes ikke dumme havespørgmål. Det er også muligt at blive medlem af en havegruppe i nærheden din have – og her dele din haveglæde med andre.

Få rabat på din billet til Cph Garden 2019

Lige nu er der en ekstra god grund til at blive medlem af Haveselskabet. Som medlem får du nemlig rabat på billetten til Cph Garden 2019, Haveselskabets store haveshow i juni. Med medlemsrabat koster billetten kun 125 kr., da du sparer 75 kr. Du kan købe op til fire billetter til medlemspris, så du kan invitere din familie eller venner med. Cph Garden foregår fra 20. til 23. juni 2019 i Ballerup.

Vi hylder haveglæden

Om magasinet HAVEN

HAVEN giver dig masser af inspiration, viden og nyttige tips. Du får reportager fra dejlige haver, artikler om planter og deres brug, nye tendenser og ideer og gode råd til månedens aktuelle opgaver i haven plus meget, meget mere.

HAVEN udgives af Haveselskabet og bliver til i et tæt samarbejde mellem haveskribenter og de dygtigste fagfolk, så kvaliteten er i top. Magasinet fås ikke i løssalg i butikkerne.

Få en lille smagsprøve på HAVEN her

Når du abonnerer på magasinet HAVEN, bliver du samtidig medlem af Haveselskabet og får mange andre medlemsfordele. Haveselskabet er en non-profit forening, hvor cirka 30.000 entusiastiske og haveglade medlemmer inspirerer hinanden til at få endnu større glæde af haven.

"Jeg har lige modtaget HAVEN i postkassen i dag, og pludselig blev min dag bare 10 gange bedre. Jeg elsker at studere indholdet med en god kop kaffe i hånden. Som havenovice lærer jeg en masse, og så er det jo skønt at holde haveglæden ved lige - jeg elsker HAVEN."
Mette fra Fyn

Medlemsfordele

Førstehjælp til haven

Få svar på alle dine havespørgsmål hos eksperterne i Haveselskabets Rådgivning helt gratis.

Havegrupper

Kom med i en havegruppe, hvor du kan dele din haveglæde med andre haveelskere.

Medlemstilbud

Få gode medlemstilbud hver måned og mange andre fordele.

Magasinet HAVEN

Læs om nye tendenser og spændende haver, få tips, gode ideer og meget mere.