Gå til hovedindhold

Få magasinet HAVEN

Er du vild med at dyrke din have - og glæder du dig allerede til at det bliver havesæson igen?

LIGE NU: Få magasinet HAVEN 10 gange det kommende år og lige nu sender vi lidt ekstra læsning med, når du melder dig ind i Haveselskabet nu. Det er tid til armchair gardening - så ud over det aktuelle magasin får du også 3 tidligere numre (fra 2013 og frem til 2019 med god læseværdi) samt Haveselskabets lækre håndcreme (værdi kr. 308).  

Og hvis du undrer dig over, hvorfor vi sender "gamle" magasiner afsted, så er det fordi de stadig indeholder så meget godt havelæsestof - og fordi vi synes det er så meget bedre end at smide dem ud. 

 

Når du køber magasinet HAVEN, bliver du samtidig medlem af Haveselskabet og får adgang til mange andre medlemsfordele. Haveselskabet er en non-profit forening, hvor cirka 30.000 entusiastiske og haveglade medlemmer inspirerer hinanden til at få endnu større glæde af haven. 

Hos Haveselskabet får du inspiration til projekter i haven – lige meget om du er nybegynder eller har megen haveerfaring – vi hjælper dig til at få succes i haven. Du får viden og indsigt i, hvordan du kan dyrke din have med omtanke for miljøet. Sammen kan vi haveejere gøre en forskel for biodiversiteten og skabe gode vilkår for dyre-og planteliv.

Haveselskabet  - en nonprofit forening af glade havemennesker.

Omtanke for naturen, fælleskab, troværdighed og haveglæde.

Hvis du melder dig ind i 12 mdr. sender vi 3 tidligere magasiner og håndcreme. Hvis du melder dig ind i 6 mdr. sender vi Haveselskabets håndcreme samt 1 tidligere magasin til en værdi af kr. 182 kr.

630 kr.
Få 10 numre af HAVEN og 12 mdr. medlemskab af Haveselskabet
345 kr.
Få 5 numre af HAVEN og 6 mdr. medlemskab af Haveselskabet
"Jeg har lige modtaget HAVEN i postkassen i dag, og pludselig blev min dag bare 10 gange bedre. Jeg elsker at studere indholdet med en god kop kaffe i hånden. Som havenovice lærer jeg en masse, og så er det jo skønt at holde haveglæden ved lige - jeg elsker HAVEN."
Mette fra Fyn

Medlemsfordele

Førstehjælp til haven

Få svar på alle dine havespørgsmål hos eksperterne i Haveselskabets Rådgivning helt gratis.

Havegrupper

Kom med i en havegruppe, hvor du kan dele din haveglæde med andre haveelskere.

Medlemstilbud

Få gode medlemstilbud hver måned og mange andre fordele.

Magasinet HAVEN

Læs om nye tendenser og spændende haver, få tips, gode ideer og meget mere.