Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolen 2024 Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Brug nedfaldsæbler

Det kan være svært at nå at få spist eller mostet alle nedfaldsæblerne. Her får du fem tips til, hvad du kan stille op med dem.

Foto: Flickr/Jake Pfaffenroth

Når det er gode æbleår, og æblerne ligger i dyner i de danske haver, så kan det kan være svært at få spist dem alle eller finde nok naboer, der vil overtage æblerne. Så hvad kan man bruge de tiloversblevne nedfaldsæbler til?

Fem tips til brug af nedfældsæbler:

1. Smid dem på komposten. Hvis komposteringen skal gå lidt hurtigere, så hak æblerne over med en spade først.

2. Gem de bedste frugter i kasser, og læg dem ud i kolde tider. Fugle og pindsvin får både stillet sult og tørst, og vil elske dig for indsatsen.

3. Sommerfugle især admiral spiser lystigt nedfaldsfrugt, meget gerne i gæret form, hvilket de faktisk også bliver småfulde af. En fin måde at tiltrække og studere de smukke flyvere på.

4. Hvis man er plaget af gul monillia, som er en svampesygdom, der udvikles som svampeligende pletter på endnu friske hængte æbler, og senere skrumper ind og ligner (og kaldes) mumier, skal man ikke lade frugten ligge. Disse frugter skal destrueres eller på genbrugspladsen.

5. Æbler der ligger i lang tid midt på græsplænen, kan være en glat slimet affære at bevæge sig ud i, så for sikkerheden og græsplænens velbefindende skyld, skrab dem ind under en hæk, eller ud i et bed.