Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Kommercielle samarbejder med Haveselskabet

Kom i kontakt med 175.000 haveinteresserede læsere

HAVEN er Danmarks største og mest læste havemagasin og medlemsblad for Haveselskabet. Magasinet formidler viden, inspiration og rådgivning om havers indretning, æstetik, pleje og brug på et højt fagligt niveau. HAVEN udkommer 10 gange årligt i et kontrolleret på 41.631 eksemplarer og sendes til Haveselskabets medlemmer samt planteskoler, havecentre, anlægsgartnere og landskabsarkitekter.

HAVEN bringer dybtgående artikler om alt i og omkring haven. Artiklerne skrives i tæt samarbejde med de bedste skribenter og fagfolk på området og favner alle havetyper fra den praktiske nyttehave til prydhaven. Magasinet bidrager endvidere med nyheder, tips og gode råd til både nybegynderen og haveentusiasten. 

Annoncering i HAVEN og på Haveselskabets platforme

Med en annonce i HAVEN er du sikret stor opmærksomhed fra en yderst interesseret og købestærk målgruppe. Din annonce præsenteres i et magasin med højt fagligt niveau, hvor kvalitet og æstetik er i højsædet.

Haveselskabets platforme

  • Haveselskabet.dk Bliv repræsenteret på med en annoncer. Sitet haveselskabet.dk bringer løbende haveinformation, tips og nyheder. 
  • Banner i nyhedsbreve, der sendes til både medlemmer og andre haveinteresserede 
  • Nativesamarbejder omkring eksponering på Haveselskabets sociale medie kanaler. 

Kommercielle partnerskaber

Haveselskabet tilbyder kommercielle partnerskaber med mulighed for unik contentcreation. Der er et begrænset antal partnerskaber og disse indgåes med eksklusiv branche ret. 

Yderligere medieinfo, priser, formater og udgivelser, se FrontMedias hjemmeside her

Er du interesseret i et samarbejde med Haveselskabet så kontakt venligst: 

FrontMedia

Kristina Langberg

Direkte 48 22 44 50

Mobil 25 97 44 50

Mail kristina@frontmedia.dk