Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Ingen ledninger og et batteri til det hele

Et batteri og ingen ledninger. Det gør da havearbejdet let. Bosch har en serie de kalder "36V POWER FOR ALL", hvor alle maskiner er ledningsfrie og nemme at håndtere. Det er det samme batteri, der benyttes til alle maskiner og helt frem til 16. juni er det muligt at få et batteri når du køber en af 36V maskinerne fra serien.

Kraftig, støjsvag og brugervenlig. 

Bosch har en række maskiner til haven, der klarer de krævende opgaver og på batteri, så du slipper for alt bøvlet med at finde en stikkontakt og balancere med ledningen ude i haven. Uanset om du har grønne fingre, så får du med Bosch haveværktøj flotte resultater. Flotte formede hække og buske, nem trimning af plænekanter og klipning af plænen, effektiv beskæring samt hurtig og sikker grenknusning. Skab din drømmehave og ha´ det sjovt under arbejdet.

Når man en gang har prøvet det med at få klippet ledningen over til hæksaksen så......

36 V POWER FOR ALL hedder konceptet: et batteri til alle 36 V-maskiner. Fra havearbejde til rengøring med stor bevægelsesfrihed uden ledning.

Hækkeklipper - helt uden ledning

Den batteridrevne hækkeklipper klarer nemt tætte hække og buske. Den kulfri motor kombinerer kraftig ydelse med maksimal effektivitet. Værktøjet er let at håndtere, så du skåner ryg og håndled. Klipperne kan klare alle hæktyper, inklusive de lidt sværere som tjørn og berberis, faktisk kan klipperne klare op til 28 mm. Når man først har batteri og lader kan man købe flere produkter uden at skulle investere i batteri og lader igen.

Plæneklipper - også på batteri 

Det essentielle ved plæneklipperen er at det er en effektiv plæneklipper der klipper og opsamler afklip godt, og som er på batteri så man har fuld bevægelighed og ikke er begrænset af en ledning. Herudover er den støjsvag- og så kører den på samme batteri, som de andre haveredskaber. Har du en hækkeklipper eller et af de andre produkter, så er det samme batteri, du benytter dig af. 

Bosch 36 V Power for all 

  • Udfører nemt og hurtigt middelsvære og svære opgaver
  • Ergonomisk og slidstærkt værktøj til krævende arbejde
  • Egnet til mange forskellige udfordrende projekter

Find den maskine du lige står og mangler

Udvalget er stort og som skrevet tidligere, så duer batteriet til dem alle. Løvblæser, kædesav, hækkeklipper, kantklipper, buskrydder, højtryksrenser eller græsslåmaskine -  alle sammen helt uden ledninger.

Se alle 36V produkterne fra Bosch

 

Vind hækkeklipper fra BOSCH  

Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen om en hækkeklipper fra BOSCH til en værdi af 2.200 kr. 

Brug for mere end et batteri?

Brug for mere end et batteri? Hvis man både har gang i løvblæser, kædesav, hæksaks og græsslåmaskine så kan der godt være brug for et ekstra batteri. Lige nu og frem til 16. juni 2024 kan du få et ekstra batteri når du køber en 36V havemaskine fra Bosch.

Læs mere - linker til Bosch