Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Haveliv gør godt

Lyt med, når Anja Barfod fra Haveselskabet i denne podcast taler med fire kloge kvinder om betydningen af haven for vores fysiske og mentale sundhed - nu og i fremtiden.

Danskerne har fokus på deres sundhed, og det mentale aspekt af vores liv fylder mere og mere. Men hvilke tendenser betyder noget i vores hverdag, når det kommer til vores fysiske sundhed og mentale tilstand?, og hvad kan vi selv gøre for at få mere ro og balance i livet ved at gøre brug af naturen?

I denne podcast vil Anja Barfod fra Haveselskabets Rådgivning prøve at finde ud af, hvilke påvirkninger vores have og naturen har for vores helbred og fremtid. Det gør hun ved at tale med fire kvinder, der ved en masse om emnet:

  • Dorthe Varning Poulsen, lektor og forsker i sundhed og natur fra Københavns Universitet.
  • Helle Nebelong, landskabsarkitekt med speciale i sanse/terapihaver.
  • Louise Kongsholm, trendforsker og direktør i pej gruppen.
  • Louise Møller, fagredaktør i Haveselskabet.

Lyt til podcasten her