Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Haveselskabets Havearkitekter

Har du overvejet at få hjælp til at indrette haven? Der er mange penge at spare i fejlindkøb på planteskolen - og så er Haveselskabets arkitekter dygtige til at få tegnet netop den have, der passer til dig, dit hus og hvor du er i dit haveliv.

Få en haveplan

Landskabsarkitekten ser haven med nye øjne og tænker rummeligt og æstetisk. Det handler om at se særlige sammenhænge i hele haven, og at se havens muligheder under hensyntagen til de eksisterende forhold, som fx husets udtryk, omgivelserne, naboer, landskabet og jordens beskaffenhed. Landskabsarkitekten får form og funktion til at gå op i en helhed, selvfølgelig efter haveejerens ønsker og behov.

Er du medlem af Haveselskabet får du 10 % rabat hos de nedenfor nævnte havearkitekter ved køb af følgende opgaver:

1. Havebesøg

Inspiration, rådgivning og gode råd på stedet, til den allerede anlagte have.
Havebesøget kan for eksempel omhandle terrasser, planteforslag, beskæring og feedback på konkrete haveidéer og tanker. Kunden supplerer ved selv at tage noter undervejs.

2. Haveskitse

En haveskitse er en tegning der får haven til at hænge sammen i form og indhold, og hvor der tages stilling til det overordnede valg af planter og materialer. Disse er ofte skrevet direkte på haveskitsen.
Ideelt hvis du selv har lidt indblik i planter og materialer, og selv er med under tilblivelsen.

3. Haveplan

En haveplan er en detaljeret, farvelagt og målfast tegning ud fra kundens opmåing, med det der skal til for at illustrere og beskrive udvalgte elementer og idéer i den planlagte have. Der indgår overvejelser omkring materialer, samt en detaljeret planteliste, der oplyser både plantenavne, antal og placering. En haveplan minimerer risikoen for fejldisponeringer og uheldige indkøb. I en haveplan kan tillige indgå løsningsforslag til belægningsflader og mindre niveauforskelle i haven.

Et særligt uddybende materiale, når du skal føre visionerne ud i virkeligheden og for eksempel skal indhente tilbud hos en anlægsgartner.

Havearkitektens plan gør at det hele bliver lidt mere overskueligt. Jeg har en plan og den følger jeg lidt år efter år - og laver også mine egne små tilrettelser. Planen har sparret mig for mange fejlkøb

 

 

Sådan gør du

Kontakt havearkitekten, og bestil den ønskede pakke. Oplys dit medlemsnummer, så de kan se, at du er medlem af Haveselskabet. Tilbuddet om 10 % rabat på prisen for en af de 3 nævnte opgaver gælder for medlemmer af Haveselskabet. Når det drejer sig om boligforeninger så ring til havearkitekten og få en snak om mulighederne. Du er også velkommen til at kontakte en af arkitekterne i en af de andre afdelinger af landet. Du skal have en målfast tegning klar over haven i 1:100. Læs, hvordan du opmåler haven og laver en målfast tegning her Du handler direkte med havearkitekten, og alle aftaler sker direkte med ham eller hende. Download oversigten over hvem, der er havearkitekt i dit område lige her.

Havearkitekter

Få hjælp af en havearkitekt

Group

Få hjælp til drømmehaven

Få en haveplan, der kan hjælpe dig videre. Den kan hjælpe dig på vej til drømmehaven.

Haveselskabets Havearkitekter

Vores havearkitekter er alle sammen uddannede og fagligt dygtige på både det visuelle og plantefaglige.

Group 3