Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Velkommen til Haveselskabet Hedensted

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om, hvem vi er og hvilke arrangementer vi afholder i år og tidligere år.

Desuden kan du følge os på - på Facebook ikonet i menulinjen.

Hvis du har lyst til at få tilsendt vores nyhedsmail, kan du sende en mail til hedensted@haveselskabet.dk

 - du vil så modtage vores nyhedsbreve, besked om arrangementer m.m. (Vi videregiver ikke til trediepart). Du kan også få tilsendt nyhedsmailen selv om du ikke er medlem hos os.

Du må også meget gerne deltage i alle vores arrangementer, selv om du ikke er medlem af Haveselskabet, men vi håber, at du synes så godt om vores arrangementer, at du vil støtte op om os, ved at blive medlem. Du kan læse meget mere på www.haveselskabet.dk. Husk at anføre Hedensted afdeling. 

Har du gode ideer til nye arrangementer, er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen. 

 

Kom og vær med

Tænker du ind i mellem, at det måske kunne være noget for dig at være frivillig i afdelingen?

Vi som sidder i bestyrelsen i Hedensted kommune er frivillige, som hver især er medlemmer af Haveselskabet, og som havde lyst til at være med til at præge foreningen. Vi vil gerne have et aktivt lokal liv omkring vores fælles haveglæde, og det har vi.

Måske det kunne være noget for dig at være med? Der er masser af spændende muligheder, og en ting er helt sikkert, vi hygger os med hinanden mens vi planlægger og afholder arrangementer. Men ekstra hænder kan vi altid bruge. 

Tag fat i en af os til et marked eller et arrangement, skriv til os på mail:

hedensted@haveselskabet.dk, også selvom du bare vil høre lidt om, hvad vi laver førend du bestemmer dig for det ene eller andet. Vi glæder os til at hilse på dig.

Årsprogram - Hedensted

Her uploades det lokale haveblad/årsprogram i bladrevenlig udgave. - Tryk på det links herunder og du kommer videre til bladet.
Årsprogram 2023: Klik her og se programmet