Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Lemvig afdeling har en bestyrelse på 6 medlemmer. Afdelingen dækker hele Lemvig Kommune.

Haveselskabet dækker hele landet og er delt op med én afdeling til hver kommune. 

Lemvig afdeling er en sammenlægning af de tidligere kredse Lemvig og Tangsø. Kredsen dækker nu hele Lemvig kommune.

Afdelingen blev stiftet i 1946 af en flok haveinteresserede m/k'ere, hvis første aktivitet var indkøb af en sprøjte, så medlemmerne kunne få sprøjtet deres frugttræer. Det er tankevækkende, at man nu næsten har afskaffet al sprøjtning og brug af gift i haverne.

Afdelingen arrangerer foredrag 2 - 4 gange om året med konsulenter fra Haveselskabet samt andre plantefolk, det være sig blomsterdekoratør, gartner, skovfoged m.v. Der afholdes hvert år aftenudflugt til en have eller et anlæg, som menes at have noget af interesse at vise frem, der laves havevandring til 2 haver i eller "åbne haver".

Arrangementerne bliver bekendtgjort i medlemsmagasinet HAVEN, kvartalsbladet "Kvartalsbladet" for Haveselskabet, Lemvig samt "Lokalavisen" hver gang. Når der er materiale, der skal fordeles, sker dette ved brev til hvert medlem. 

Når man er medlem af Haveselskabet, har man ret til besøg af Haveselskabets konsulent til en favorabel pris.

Man modtager Haveselskabets blad "Haven" 10 gange om året, man kan deltage i haverejser, kurser, "åbne haver", foredrag m.v.

Det er også tilladt at besøge arrangementer i andre afdelinger, såfremt ikke andet er anført.

Har du ud fra ovennævnte oplysninger fået interesse for et medlemskab af Haveselskabet, kan du melde dig ind på www.haveselskabet.dk eller du kan ringe din tilmelding ind til en af bestyrelsesmedlemmerne.

Tilmeldingen skal indeholde: Navn, Adresse, Postnummer og By

Bliv aktiv

Vi byder altid gerne flere indenfor i Lemvigs bestyrelse.

Overvejer du om det kunne være sjovt at være aktivt med omkring alle de arrangementer, der laves i Haveselskabet Lemvig, skulle du prøve at give det en chance.

Du behøver ikke have en særlig haveinteresse eller nogle helt særlige kompetencer. Der er opgaver til enhver, og vi har brug for al den hjælp vi kan få.

Måske du har nogle særlige færdigheder indenfor koordinering, sociale medier, eller bare er rigtig god til at få en havesnak med gæsterne til vores markeder. Det er også altid godt, hvis der bliver bagt en god kage. Der er mange muligheder.

Prøv bare at møde op og lad os tale sammen, så finder vi helt sikkert på noget. Ekstra hænder er der altid en glæde over at møde.

Du er også altid meget velkommen til at stille op til bestyrelsen, hvor vi har et rigtig hyggeligt samvær alt i mens vi planlægger vores aktiviteter. Vores baggrunde er forskellige, og det ser vi kun som en styrke.

Mød frisk op, også hvis du er tvivl og gerne blot vil høre lidt mere om kredsen. Det er en skøn måde at dele sin haveglæde med andre på.