Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern afdelingen blev officielt stiftet på generalforsamlingen torsdag den 8. februar 2024, men samarbejdet mellem kredsene i kommunen havde stået på siden 1. januar 2023 hvor Haveselskabet besluttede den nye struktur.

Haveselskabet Ringkøbing og Omegn er en kreds i Vestjylland afdeling.

Haveselskabet Ringkøbing og Omegn er en kreds i Vestjylland afdeling.

Haveselskabet Ringkøbing og Omegn blev stiftet den 22. juni 1944.

Kredsen blev pr.  1.1.2005 blevet slået sammen med Sdr. Lem Havekreds der netop havde fejret 60 års jubilæum i 2004 og i 2013  er også Hvide Sande kommet under vore vinger.

I januar 2023 blev Tim-Torsteds 20 medlemmer en del af os.
Medlemstallet var pr. 1.1.2023: 133

Klik her for at se Dagbladets artikel i anledning af 75 års jubilæet i 2019

Klik her for at læse små historier om kredsen siden 1944 hentet i de gamle protokoller

Læs mere

Tarm og Omegns kreds

Tarm og Omegns kreds blev stiftet d. 1. april 1922

Gennem årene har bestyrelse efter bestyrelse tilrettelagt programmer, som kunne glæde og interessere kredsens medlemmer.
Nutidens bestyrelsesarbejde har stadig fokus på Haveselskabets formål, men har også stor fokus på at fastholde og gerne få flere medlemmer, gennem synlighed og nytænkning i lokalområdet.

I Tarm og Omegns Havekreds ønsker vi at vores havekreds skal inspirere og motivere til et aktivt ude / haveliv. Havekredsen skal indeholde et fællesskab, som alle kan føle sig som en del af, uanset om man er den lykkelige ejer af en altankasse, en lille gårdhave eller en stor have - og fællesskabet skal rumme respekt for forskelligheden i, hvordan vi hver især ønsker vores have skal se ud.

Vi vil også gerne være en kendt del af vores lokalområde og involverer os gerne i aktiviteter, hvor vi kan sætte et grønt aftryk. 

Alle haveinteresserede er velkommen til vore arrangementer, også ikke-medlemmer.

Læs mere

Videbæk og omegns kreds

Haveselskabet Videbæk og Omegn søger gennem hele året at tilbyde vores medlemmer og andre med haveinteresse en masse både spændende og varierede arrangementer rundt omkring vores fælles interesse for livet i haven. Vi er en del af afdeling Vestjylland, og er i alt 90 medlemmer. 

Læs mere

Skjern kreds

Skjern Havekreds er en forening stiftet på generalforsamling den 14. april 1921.

Foreningen fik i løbet af det første år ca. 50 medlemmer, som var fra Skjern, Bølling, Dejbjerg og Stauning. I dag er vi 90 medlemmer. Kredsen hører under afdeling Vestjylland, som arealmæssigt strækker sig fra Ringkøbing i nord til Herning i øst og Esbjerg mod syd.

Læs mere

Rækker Mølle kreds

Ukendt

Medlemsbetingelser herunder personbeskyttelse:

Klik her for at se de generelle medlemsbetingelser

Håndtering i tilfælde af datalæk:

Skulle det ske, at Haveselskabets medlemsdatabase udsættes for et hacker angreb eller Haveselskabet på anden måde utilsigtet får viderebragt informationer om foreningens medlemmer, vil der indenfor 72 timer fra kendskab er opnået blive sendt information til Datatilsynet, blive indgivet en politianmeldelse, såfremt forholdt skyldes formodet kriminalitet, og information vil blive givet til de berørte medlemmer. Derefter udfærdiges en beskrivelse af, hvorledes Haveselskabet vil agere i forhold til at undgå lignende i fremtiden. Denne beskrivelse vil være tilgængelig på foreningens hjemmeside.

Læs mere
Vedtægter