Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Silkeborg afdeling startede helt tilbage i 1937 og er en afdeling under Haveselskabet.

Silkeborg Havekreds startede helt tilbage  i 1937 og var en kreds under Haveselskabet Østjylland. I 2023 blev havekredsen til Haveselskabet, Silkeborg afdeling - som dækker hele Silkeborg kommune. 

Silkeborg afdeling afholder mange arrangementer i årets løb, både foredrag, plantemarkeder, åbne haver og juledemonstration. Afdelingens foredrag og juledemonstrationer afholdes i Lunden Vestergade 74 8600 Silkeborg

Man er altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, hvis man har spørgsmål eller gode ideer til et arrangement eller foredrag. Kontakt gerne enten pr. telefon eller mail.

 

Bliv aktiv

Vi kan altid bruge en hånd i Silkeborg afdeling. Har du lyst til at være med?

Vi byder altid gerne flere indenfor.

Overvejer du om det kunne være sjovt at være aktivt med omkring alle de arrangementer, der laves i Haveselskabet i Silkeborg, skulle du prøve at give det en chance.

Du behøver ikke have en særlig haveinteresse eller nogle helt særlige kompetencer. Der er opgaver til enhver, og vi har brug for al den hjælp vi kan få.

Måske du har nogle særlige færdigheder indenfor koordinering, sociale medier, eller bare er rigtig god til at få en havesnak med gæsterne til vores markeder. Det er også altid godt, hvis der bliver bagt en god kage. Der er mange muligheder. 

Prøv bare at møde op og lad os tale sammen, så finder vi helt sikkert på noget. Ekstra hænder er der altid en glæde over at møde.

Du er også altid meget velkommen til at stille op til bestyrelsen, hvor vi har et rigtig hyggeligt samvær alt i mens vi planlægger vores aktiviteter. Vores baggrunde er forskellige, og det ser vi kun som en styrke. 

Mød frisk op, også hvis du er tvivl og gerne blot vil høre lidt mere om kredsen. Det er en skøn måde at dele sin haveglæde med andre på.