Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Blomsterbanner

Haveselskabet Hjørring

Via anderledes og spændende aktiviteter, inspirerende og lærerige arrangementer samt fantastiske naturoplevelser, håber vi at bidrage til et fællesskab, fyldt med haveeglæde og interesse for de mange spændende, smukke og fantastiske planter og dyr, der er derude....

Gartnervaenget 31, 9760 Vraa

Gartnervaenget 31, 9760 Vraa

Som en del af Haveselskabet Hjørring, startede Sindal- og Omegns Havekreds under ”Det Jyske Haveselskab” for mere end 40 år siden. Den dækkede et forholdsvis stort geografisk område, fra Tversted i nord til Lendum og Stenhøj i syd, samt fra Astrup og Lørslev i vest til Tolne og Mosbjerg i øst. Her er Sindal og Bindslev de to største bysamfund, omgivet af store landområder med mange mindre landsbysamfund, som hver især er gode medspillere i foreningssammenhæng.

Kredsen havde til formål, gennem et aktivt foreningsliv, at virke for bevaring, udvikling og fornyelse af havekulturen, samt formidling af interesse og forståelse for en alsidig og bæredygtig anvendelse af jorden omkring vore boliger.

Kredsen bestræbte sig på, løbende at afholde spændende og inspirerende arrangementer, som medvirkede til både at dele erfaringer og udbrede nye ideer. Det var fx. foredrag, om aktuelle emner, besøg i interessante haver og anlæg, planteskolebesøg, åbne haver, udflugter m.m.  Arrangementerne henvendte sig til alle interesserede, både erfarne medlemmer og nye, måske kommende medlemmer.

Foruden omtale i medlemsbladet ”Haven” udsendte kredsen årligt et aktivitetsprogram, som også fremlagdes på planteskoler, biblioteker og andre offentlige steder. Der ud over udsendtes nyheds- og informationsmails til alle der havde opgivet mailadresse og vist interesse for havekredsens arrangementer.

Der var ligeledes oprettet en gruppe på Facebook, hvor interesserede kunne optages.

Havekredsen var desuden til stede, med information, ved adskillige større offentlige arrangementer i lokalområderne.

Hjørring Havekreds har en historie, som går endnu længere tilbage og har ligeledes haft mange traditioner, aktiviteter og arrangemnter. 

 

Vi har nu taget det bedste fra disse to "gamle" kredse og sammen med nyskabende initiativer, skaber vi nu Haveselskabet Hjørring, med det formaål at sprede haveglæde i hele kommunen.

Du er altid meget velkommen til at henvende dig til Haveselskabet Hjørring. 

 

Gartnervaenget 31, 9760 Vraa

Gartnervaenget 31, 9760 Vraa