Gå til hovedindhold
Medlemsfordel

Spørg vores rådgivning

Velkommen til Haveselskabets Rådgivning. Som medlem af Haveselskabet kan du få gratis rådgivning af Haveselskabets eksperter. 
12. april 2022

JULI 2022: Vi gør opmærksom på, at Rådgivningen er optaget af CPH Garden i hele uge 26. Dvs. at telefonen er lukket, og der kan forventes længere svartider på mailen. Du er selvfølgelig meget velkommen til at tage dit spørgsmål med til CPH Garden, hvor du kan møde os på Haveselskabets Stand alle dage. Vi håber at se dig! I resten af juli kører vi på halvt blus, hvorfor der også her kan forventes lidt længere svartid. 

Du...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.