Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Haveselskabet Tønder er en lokal afdeling under Haveselskabet.

Mange mennesker tror, at man for at være medlem af en haveforening skal have en perfekt have. Sådan er det slet ikke.

Et af nøgleordene for Haveselskabet Tønders' virke er haveglæde. Vi vil gerne formidle haveglæde til medlemmerne. Det gør vi ved foredrag, plantemarkeder, havebesøg og udflugter, der dels gør os lidt klogere på haven, dels giver gode oplevelser.

Vi forsøger at arrangere noget for alle haveejere, både dem, der elsker blomsterhaven og dem, der hellere dyrker grøntsager. 

Som medlem af Haveselskabet Tønder er du automatisk medlem af Haveselskabet, hvilket betyder, at du 10 gange om året får bladet Haven, hvor der er masser af inspiration at hente til din egen have.

Du er altid velkommen til at komme med ideer til arrangementer i Haveselskabet Tønder.

 

Bliv aktiv 

Vi byder altid gerne flere indenfor i Haveselskabet Tønder.

Overvejer du om det kunne være sjovt at være aktivt med omkring alle de arrangementer, der laves i Haveselskabet i Tønder, skulle du prøve at give det en chance.

Du behøver ikke have en særlig haveinteresse eller nogle helt særlige kompetencer. Der er opgaver til enhver, og vi har brug for al den hjælp vi kan få.

Måske du har nogle særlige færdigheder indenfor koordinering, sociale medier, eller bare er rigtig god til at få en havesnak med gæsterne til vores markeder. Det er også altid godt, hvis der bliver bagt en god kage. Der er mange muligheder.

Prøv bare at møde op og lad os tale sammen, så finder vi helt sikkert på noget. Ekstra hænder er der altid en glæde over at møde.

Du er også altid meget velkommen til at stille op til bestyrelsen, hvor vi har et rigtig hyggeligt samvær alt i mens vi planlægger vores aktiviteter. Vores baggrunde er forskellige, og det ser vi kun som en styrke.

Mød frisk op, også hvis du er tvivl og gerne blot vil høre lidt mere om kredsen. Det er en skøn måde at dele sin haveglæde med andre på.

 

Links

Her anbefaler vi links til steder og hjemmesider, som vi tror, du vil have glæde af at kende.

Vi har fundet nogle adresser på forskellige frø/plantefirmaer. Skulle du have nogle spændende netadresser på frøfirmaer, eller bare nogle du syntes vi mangler, så er du velkommen til at sende en mail med adressen.

Send til: toender@haveselskabet.dk

Du finder adresserne nedenfor:

Staudehaven på Møn

Planter til haven 

Primafrø 

Weibulls.dk 

bh-froe.com

plantetorvet.dk

dyrkfrugt.dk 

albinus frø.dk

Lundhede planteskole.com

froebutikken.dk

Her kan du planlægge din egen have, få tips og gode råd og finde de rette planter til din have:

minhavekalender