Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Fill 6

Vejen afdelingen

Velkommen til Haveselskabet Vejen – din lokale afdeling af Haveselskabet.

I Haveselskabet Vejen arbejder vi for et levende og lokalt foreningsliv, der med udgangspunkt i vores medlemmers interesse for haver, kan understøtte og udvikle vores fælles passion for haveglæde. Det sker med afsæt i Haveselskabets værdier: Fællesskab, Troværdighed, Omtanke for naturen og Haveglæde.

 

Når vi siger have – så mener vi alle haver!

Om haven er lille eller stor, om den er vild med vilje, plejet med omhu, om det er prydhave, køkkenhave, skovhave eller noget helt andet, så hører den til i vores fællesskab.

 

Vi arbejder på, at vi hvert år kan tilbyde foredrag, havebesøg, kurser, workshops, plantemarked og udflugter, der kan inspirere og understøtte passionen for haven og fællesskabet bedst mulig.

Har du idéer eller input til dette arbejde, håber vi, at du vil kontakte en i bestyrelsen.

 

Vejen er en geografisk stor kommune. Vi vil gøre vores bedste for at sprede arrangementerne ud over hele Vejen Kommune.

 

På vores sider kan du løbende se, hvilke arrangementer vi har på vej, hvem der sidder i bestyrelsen og aktivitetsudvalg samt hvad der ellers rører sig i din lokalafdeling.

Årsprogram 2024

Her kan du læse om Vejen afdelingens arrangementer i 2024 og møde vores annoncører.

Årsprogram 2024