Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Have med lang blomstring

Rododendron, træer, buske og en masse stauder indimellem. Blomstring fra april til langt ind i efteråret.

  • Salg af planter fra haven
    Læs mere
  • Åben have
    Læs mere

Haven ligger på en ca. 1200 m2 svagt skrånende grund ned mod en privat sø. Haven er anlagt i 1960 og de store linjer er bevaret, men beplantningen er løbende forandret.

Haven domineres af mange forskellige rododendron (heraf en del med duft), hortensia, klematis, bregner og stauder, der i udspring supplerer hinanden, således at der er blomstring fra april til langt ind i efteråret.

De mest brugte stauder er storkenæb, løvefod, hosta og astilber. Men også gammelkendte stauder som fingerbøl, løjtnantshjerter, sankthansurt og høstanemoner er at finde sammen med remonterende roser.

En del af havens buske og træer er klippet i facon.

Haven indeholder en havearbejdsplads med arbejdsbord og højbede til formering af planter.

Indkørslen er nyanlagt i efteråret 2019 med kirsebærtræer underplantet af vinterglans og allium.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Obs: Flere åbningstider kan blive tilføjet løbende

 

Find haven

Gyvelbakken 22 Birkerød 3460 - | Åben i Google Maps