Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Lokale arrangementer

Her finder du de spændende arrangementer, som Haveselskabets afdelinger afholder i hele landet. Hver måned er der særlige emner som hitter, og herunder finder du et udpluk.

Find arrangementer i hele landet

Husk at du altid kan søge på alle arrangementer i dit lokale område eller udflugtsmål - lige her

Brug de forskellige filtre til at søge på type af arrangement, periode, område eller særlige interesser. Du kan også bruge kortet til at zoome ind på lige netop dit lokalområde. 

Læs mere

Fergus Garrett i Danmark

Fergus Garrett kommer til Danmark for at holde tre foredrag om biodiversitet på Great Dixter. Foredraget er arrangeret af Haveselskabet og Landskabsarkitekternes Forening under DM Bio. Du kan allerede købe din billet nu, der er kun et begrænset antal billetter.

De tre foredrag er spredt ud i Danmark på følgende datoer og lokationer: 

19 marts: Foredrag i Birkerød. Adresse: Birkerød Gymnasium, Søndervangen 56, 3460 Birkerød 

20 marts: Foredrag i Middelfart. Adresse: Panorama Middelfart, Havnegade 8b, 5500 Middelfart 

21 marts: Foredrag i Aarhus. Adresse: Godsbanen (lokale Kedlen), Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

Er du medlem, kan du købe billetten til medlemspris: 150 kr. plus gebyr. Husk at du skal være logget ind i Mit Haveliv, for at købe billet til medlemspris. 

Køb billet til medlemspris

 

Er du ikke medlem i Haveselskabet, kan du stadig købe billet. Billetten koster 300 kr. plus gebyr. 

Køb billet

Margit Bruun fra Bruuns have

Hør om den smukkeste landbohave. Aftenens foredragsholder er Margit Bruun. Måske du kender hende fra instagram, har deltaget på et af hendes dekorationskurser eller måske har du set den smukke have i magasinet HAVEN? Der er mulighed for at få god inspiration med hjem.

Tilmeld dig her

Ege Bech holder foredrag

I februar holder Ege Bech foredrag hos to af Haveselskabets lokalafdelinger i Jylland. 

Brønderslev

Ege Bech kommer og fortæller om de mange idéer og sjove, kreative løsninger han har anvendt i sin have. Der er idéer til vand i haven, vanding, hække og rum, opbevaring, kompostering og meget, meget mere. Tilmeld dig her

Aarhus

Keramiker Ege Bech fra Aalborg kommer og fortæller om de mange idéer og sjove, kreative løsninger han har anvendt i sin have. Der er salg af Eges skønne havekeramik. Tilmeld dig her