Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Lokale arrangementer

Her finder du de spændende arrangementer, som Haveselskabets afdelinger afholder i hele landet. Hver måned er der særlige emner som hitter, og herunder finder du et udpluk.

Find arrangementer i hele landet

Husk at du altid kan søge på alle arrangementer i dit lokale område eller udflugtsmål - lige her

Brug de forskellige filtre til at søge på type af arrangement, periode, område eller særlige interesser. Du kan også bruge kortet til at zoome ind på lige netop dit lokalområde. 

Læs mere

Juli måneds arrangementer

I juli måned er mange danskere på sommerferie og det kan også mærkes på antallet af arrangementer i Haveselskabet i juli. 

Dog er der stadig arrangementer, du kan deltage i - eftersom du som medlem i Haveselskabet må deltage i arrangementer i hele landet. Du kan se dem alle herunder og planlægge din tur. Måske du er i sommerhus i en anden del af landet og har masser af tid til, at tage med til et skønt havearrangement. 

Arrangementer på Sjælland

Se arrangementer i hele landet