Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Månedens plante

Månedens plante er et samarbejde mellem Danske Planteskoler, Danske Havecentre og Haveselskabet. Formålet er at markedsføre den gode danske plantekvalitet og give dig, som haveejer, en succesoplevelse, når du køber en plante, der er produceret netop til de danske haver. 

Det er Haveselskabet, der har udvalgt Månedens plante på baggrund af nomineringer fra medlemmer af Danske Planteskoler. 

Dit lokale havecenter ved også, hvilke planter, der er udvalgt – så smut forbi dem, og få en god faglig snak og inspiration til netop din have.

Hver måned introducerer vi en ny plante med tilhørende planteportræt. 

Sidst på året vil vi i Haveselskabet lave en afstemning blandt alle Månedens Planter 2024 for at kunne kåre en samlet vinder, som naturligvis bliver Årets Plante 2024.  

Månedens plante i april

Kærmindesøster 'Jack of Diamonds'® 

 

Læs mere om Månedens plante lige her

Vind månedens plante

Hver måned trækker vi lod om 3 stk. af månedens plante. Tilmeld dig her for at være med. Er du én af de heldige vindere, vil du få direkte besked på mail.

Juli

Denne måneds plante afsløres den 1. i måneden.

August

Denne måneds plante afsløres den 1. i måneden.

September

Denne måneds plante afsløres den 1. i måneden.

Oktober

Denne måneds plante afsløres den 1. i måneden.
Planterne, som de danske producenter har nomineret, har skullet leve op til en række kriterier: En flerårig plante, altså et træ, en busk, staude, rose, prydgræs eller klatreplante. En sund plante, der er fuldt hårdfør i det danske klima. Planten er i sæson i den måned, den kåres i, dvs. blomstring, frugt, høstfarver etc. Minimum halvdelen af de planter, som kåres, vil understøtte biodiversiteten, dvs. være enværtsplante eller en god pollen- eller nektarkilde for insekter, eller have frugter som er til glæde for fugle. Det kan være en nyhed på markedet, men det er ikke et krav.

Månedens plante er et samarbejde imellem: 

Hvad synes du, er det bedste ved at gå i haven?

Køkkenhave, prydhave, stauder, buketter fra egen have - alt det kan du få meget mere at vide om, hvis du er medlem af Haveselskabet. 

Danmarks bedste have
magasin HAVEN

Lavet af havemennesker til havemennesker. Bliv inspireret, klogere og find ud af, hvor skønt det er at gå i haven.

Lokale arrangementer i hele landet

Kom med til spændende foredrag, workshops og plantermarkeder.

Gratis rådgivning til haven

Haveselskabet Rådgivning giver dig svar på alle dine havespørgsmål - helt uvildigt og gratis for medlemmer.

Omtanke for haven & naturen

Vi arbejder for at øge biodiversiteten i de danske haver og er selvfølgelig imod brugen af sprøjtemidler.

Fill 6