Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Skab gode haveoplevelser sammen med os!

Hvad brænder du allermest for i dit haveliv?

Mød den lokale bestyrelse

Bliv en del af bestyrelsen i Haveselskabet Favrskov, og vær med til at sætte fokus på lige netop det, du synes er mest spændende og gerne vil blive klogere på.
Det handler først og fremmest om at dele sin havebegejstring med andre ligesindede, og vi kan godt love, at det bliver både hyggeligt og lærerigt.

 

Bestyrelsen mødes 4-6 gange årligt og sammen med aktivitetsudvalget planlægger og afholder vi en stribe forskellige arrangementer i årets løb. Vi fordeler arbejdet efter tid og lyst, og vi får gerne hjælp fra vores søde havevenner, når arrangementerne skal afholdes. Vi har tidligere afholdt beskærings- og podningskurser, åben have, foredrag, plantemarked, julearrangement, udflugter og meget andet.

 

Udover arrangementerne sender bestyrelsen også et nyhedsbrev ud til havekredsens medlemmer 4-6 gange årligt og opdaterer Haveselskabets hjemmeside med arrangementer.

Irene Glud Nielsen

Formand

27649011 ireneglud@gmail.com

Susanne S. Sørensen

Næstformand

2764 4221 plantesolskin@gmail.com

Eddy Thorndal

Bestyrelsesmedlem

2272 4500 eddythorndal@gmail.com

Ole Hundsholdt

Bestyrelsesmedlem

2140 7039 oghu@fibermail.dk

Marie Strathe

Bestyrelsesmedlem

3062 9370 marie.strathe@gmail.com

Trine Helledie

Bestyrelsesmedlem

2539 1705 Trine_helledie@hotmail.com

Patricia Høver Pedersen

Bestyrelsesmedlem

2339 7054 p.hoever@hotmail.com

Lene Hansen

Bestyrelsesmedlem

+4529209612 Torben-hansen37@post.tele.dk