Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havekredsen for Skive og Omegn blev stiftet d. 7 marts 1966 på restaurant Nordstjernen i Skive .Mødet var indkaldt af Det Jyske Haveselskab. Der var på det tidspunkt 86 medlemmer på Skive egnen. Den første formand blev Toldkontrollør Egon Wexel. Allerede det første år voksede medlemstallet til over 200. I 1967 forsøgte man sig med en udflugt for medlemmer, turen gik til tandlæge Fischers have i Kjellerup og videre til Botanisk have i Aarhus, men der kom ikke en eneste tilmelding.

Året efter forsøgte man sig igen og da var der 12 tilmeldte til en tur i egen bil til Kjellerup og Botanisk have. Året 1967 blev det første julemøde afholdt, emnet var julepynt og juleforberedelse. Da Egon Wexel slutte sin formandsperiode (pioner-tiden) i 1970 var der 250 medlemmer.
Ny formand blev Axel Hedegaard, samtidig med at parcelhuse blev moderne voksede antallet af medlemmer, så der i 1980 var ca. 750 medlemmer

I Nordsalling havde der været en selvstændig havekreds som i 1972 blev lagt sammen med Skivekredsen.
I 1980 blev Kurt Skuldbøl formand for havekredsen, da han sluttede i 1988 var medlemstallet oppe på ca. 900 medlemmer.
I 1988 blev Hanne Poulsen valgt som formand for kredsen.

Med stagnation i byggeriet medførte at medlemstallet blev vigende, men mange nye haveejere ønskede støtte og ideer til anlæggelse af deres have. I 80-erne blev det til en tradition at holde det vi kalder for åben have, der blev udvalgt 4-5 haver som ejerne var villige til at vise frem for andre haveejere en lørdag og søndag, der kommer mellem 150 og 250 i hver have.
1985 - 2010 afholdes der plantebyttedag om foråret på Jeppe Åkærs hjem, Jenle i Østsalling.

I 2000 blev Rudolf Frandsen formand for havekredsen.

2001 begyndte vi med plantemarked i september, først i Byparken Balling, i 2004 flyttet til Dyrskuepladsen i Skive.
2001 - 2006 holdt vi i juni måned Krydderurtedag sammen med Spøttrup Borg museum.

I 2003 blev Jens Jørgen Hedegaard formand for havekredsen.
Siden 2009 har Anette Møller Pedersen været formand.

I marts 2016 var det 50 år siden Skive Havekreds blev oprettet. I den anledning blev der d. 11. juni arrangeret en jubilæumsbustur til 3 haver i Linå og Hinnerup i Østjylland. Der deltog 50 personer på turen.

Vi har i 2016 oprettet en Facebook side til at holde både medlemmer og øvrige interesserede opdateret på vores arrangementer og gode tips til havefolket. Find os på Facebook som ”Havekredsen for Skive og Omegn”