Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om Haveselskabet Viborg

Haveselskabet Viborg strækker sig over et geografisk område med en radius på omkring 25 km rundt om Viborg og har 380 medlemmer.

Viborg havekreds blev stiftet i december 1917.

Vi bestræber os på at være  en forening for alle, der glæder sig over planter og haver. Vi skaber et samlingssted, hvor du kan få mere viden og gode haveoplevelser i fællesskab med andre med interesse for haver.

Medlemmernes interesse og erfaringer med "Have og planter" er meget alsidige og varieret.
Nogle er erfarne, andre er begyndere, nogle bruger gerne megen tid på havesysler, andre vil gerne have inspiration til at få den "Nemme Have"

Alle er velkomne uanset erfaring og hvilken type have og planter, man er interesseret i.

Haveselskabet Viborg står for forskellige arrangementer. Vi prioriterer at have et alsidigt udbud af arrangementer igennem året.
Arrangementerne kan være workshops, foredrag, havebesøg, besøg på planteskoler, plantemarked, inspiration til jul om at lave juledekorationer og udflugter til inspiration for medlemmerne.

Vi er meget åbne for forslag fra medlemmerne om arrangementer, som kunne være spændende at sætte på programmet.

Kontakt bestyrelsen her med din gode ide: 

Kontakt Haveselskabet Viborg


Du kan læse om Haveselskabet Viborgs arrangementer under Arrangementer i Viborg her på hjemmesiden, på Facebook eller i "Det Grønne Blad".

Alle interesserede kan deltage i vores arrangementer, også selv om man endnu ikke er medlem.