Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Haveselskabet, Vejle hører under Haveselskabet.

Vær med

- til at sikre Haveselskabet Vejle - også i fremtiden. Nysgerrig, læs mere her.

Du er medlem af vores fælles forening Haveselskabet, du rummer meget haveglæde og kunne måske godt tænke dig at dele den med alle de andre medlemmer og mulige nye medlemmer af Haveselskabet - så er det lige dig bestyrelsen i Haveselskabet Vejle rigtig gerne vil høre fra.

Tirsdag den 23. januar 2018 afholdes den årlige generalforsamling i vores lokale kreds og denne gang er der 3 bestyrelsesmedlemmer, som har valgt at stoppe i bestyrelsen.  Alle har været med i mange år, men ønsker nu at prioritere deres fritid på anden vis.

For at de tilbageværende bestyrelsesmedlemmer ikke skal stå alene med opgaverne, søger vi nu nye bestyrelsesemner.

Vores vedtægter foreskriver, at vi skal have 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. Vi har hidtil kun kunnet mønstre 1 suppleant udover de 5 bestyrelsesmedlemmer. Vi har haft den praksis, at suppleanter deltager i bestyrelsesmøder. Bestyrelsen konstituerer sig med posterne: formand, næstformand, kasserer og sekretær.

Opgaver i bestyrelsen:

  • mødeindkaldelse og dagsorden
  • skrive referat
  • betale regninger og regnskab
  • aftale med foredragsholdere
  • administrere hjemmesiden
  • pressekontakt
  • udarbejde program 
  • afvikling af arrangementer -aftale om lokale til foredrag
  • organisatorisk arbejde i Haveselskabet.

Det er kun et udpluk af de mange spændende ting, der foregår.

Kunne det være noget for dig at stille op til bestyrelsen vil vi gerne høre fra dig, og det er naturligvis helt uforpligtende. Ring til en af os og vi besvarer gerne alle dine spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Havegrupper

Vil du lære andre at kende som også interesserer sig for haven liv, kunne du måske have glæde af en havegruppe.

Nyhedsbrev 15.04.24

Læs nyhedsbrevet her