Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Vejle og Omegn

Velkommen til 'Haveselskabet Vejle'

Fra 1. januar 2024 er Haveselskabet Vejle den lokale Afdeling for alle medlemmer i Vejle Kommune. 

Vi er endnu mere lokale end på kommunal afgrænsning. I Give-området og i Engelsholm-området har vi fået Aktivitetsudvalg, med lokale ildsjæle med godt kendskab til områderne. I daglig tale kaldes de Haveselskabet Give og Haveselskabet Engelsholm.

I Vejle-området har vi tilsvarende de lokale ildsjæle - de er rent teknisk en del af den fælles Haveselskabet Vejle.

Kun i afdelingen skal regnskab, referater, sociale medier og hjemmeside klares. Derfor er det blevet endnu mere have-orienteret at være med i de lokale grupper. 

Vi tror på at I er mange, der vil melde jer som hjælpere med nogle ressource og ideer til de 3 lokale grupper. Også gerne fra de områder, der ikke direkte er nævnt i 'organisationen', f.eks. Børkop, Egtved, Randbøldal, Vandel, Thyregod, Kollemorten og Jelling. Prøv det 🙂 

Arrangementerne annonceres bl.a. her på hjemmesiden og på Facebook og i Nyhedsbreve.
Årsprogrammet er (bliver) lagt ind her på hjemmesiden og på FB i en version til at bladre i - online.

Medio hver måned udsendes et Nyhedsbrev på mail med seneste nyt om de aktuelle arrangementer. Vi har mail-adresserne fra Haveselskabet. Ikke alle har desværre en mail registreret. I må meget gerne skrive eller ringe, hvis I ikke modtager Nyhedsbrevene.

Vi modtager naturligvis meget gerne henvendelser om dine lokale ønsker og tilbud indenfor have-verdenen - altid dejligt med friske input og feedback på det vi laver. På forhånd tak.

På vegne af alle ildsjæle og bestyrelsesmedlemmer
Søren P Villadsen, Formand
mail vejle@haveselskabet.dk   mobil 9117 9192

Program 2024

Læs her, hvad dit lokale Haveselskabet Vejle har af spændende og alsidige arrangementer i løbet af haveåret Der kan komme flere, men så bliver det annonceret i de månedlige nyhedsbreve fra formanden.

Program 2024

Besøg åbne haver i dit lokalområde

I Haveselskabet er der mange medlemmer som holder åben have. Det betyder, at de åbner havelågen og inviterer indenfor. Når du besøger åbne haver, får du muligheden for at komme ud og opleve mange forskellige haver og få gode snakke, tips og tricks og historier fra haveejeren selv. Det er noget af den bedste haveinspiration du kan få.

Find åbne haver i nærheden af dig

Kære medlemmer

På generalforsamlingen d.6. februar blev der spurt til hvad grunden var til, at Haven ikke længere blev pakket ind i plast. Hvilket kan betyde at bladet på landet hvor de bliver afleveret i plastrør, bliver våde.

Vi har kontaktet medlemsservice, for at få et svar på ovennævnte. De skriver:

Det er korrekt at vi ikke længere pakker bladet ind i plastik, dels ønsker vi at tage aktivt del i beskyttelsen af miljøet og dels ønskes at holde udgifterne til medlemskabet så lave som muligt.

Samtidig bruger vi efter 1. januar 2024 alternative distributører og ikke PostNord Danmark, dels for at holde udgifterne nede, men bestemt mest af alt, da der pr. 30-11-2023 blev vedtaget ny postlov i Folketinget:

Et politisk flertal har besluttet at ophæve befordringspligten for breve og pakker og sætter postmarkedet frit. Ændringen får virkning fra 1. januar 2024. Ved bortfald af befordringspligten pålægges alle brevforsendelser i Danmark moms, hvilket således får en effekt for de virksomheder, organisationer m.

Ny postkasselov

Det betyder, at alle boliger i landzoner skal have en ny postkasse ved indkørslen fra offentlig vej eller privat fællesvej.

Ved fritidshuse skal der opstilles brevkasser ved indgangen til den enkelte parcel, hvis der i fritidshusområdet ikke er etableret centralt placerede brevkasseanlæg.

Vil I vide mere om den nye postlov, kan det læses her: https://www.nypostlov.dk/

Så budskabet er at, alle vi der bor på landet skal have flyttet vores postkasse ud til offentlig vej, så vores blad er tørt når vi skal have den.

Mvh Jytte Nielsen