Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Vejle og Omegn

Velkommen til 'Haveselskabet Vejle'

Fra 1. januar 2024 er Haveselskabet Vejle den lokale 'kreds' for alle medlemmer i Vejle Kommune. Nu er det en Afdeling - men altså i daglig tale bare Haveselskabet Vejle.

Vi er endnu mere lokale end på kommunal afgrænsning. I Give-området og i Engelsholm-området har vi fået Aktivitetsudvalg, med lokale ildsjæle med godt kendskab til områderne. I daglig tale kaldes de Haveselskabet Give og Haveselskabet Engelsholm.

I Vejle-området har vi tilsvarende de lokale ildsjæle - de er rent teknisk en del af den fælles Haveselskabet Vejle.

Kun i afdelingen skal regnskab, referater, sociale medier og hjemmeside klares. Derfor er det blevet endnu mere have-orienteret at være med i de lokale grupper. 

Vi tror på at I er mange, der vil melde jer som hjælpere med nogle ressource og ideer til de 3 lokale grupper. Også gerne fra de områder, der ikke direkte er nævnt i 'organisationen', f.eks. Børkop, Egtved, Randbøldal, Vandel, Thyregod, Kollemorten og Jelling. Prøv det 🙂 

Arrangementerne annonceres bl.a. her på hjemmesiden og på Facebook og i Nyhedsbreve.
Årsprogrammet er (bliver) lagt ind her på hjemmesiden og på FB i en version til at bladre i - online.

Medio hver måned udsendes et Nyhedsbrev på mail med seneste nyt om de aktuelle arrangementer. Vi har mail-adresserne fra Haveselskabet. Ikke alle har desværre en mail registreret. I må meget gerne skrive eller ringe, hvis I ikke modtager Nyhedsbrevene.

Vi modtager naturligvis meget gerne henvendelser om dine lokale ønsker og tilbud indenfor have-verdenen - altid dejligt med friske input og feedback på det vi laver. På forhånd tak.

På vegne af alle ildsjæle og bestyrelsesmedlemmer
Søren P Villadsen, Formand
mail vejle@haveselskabet.dk   mobil 9117 9192

Program 2024

Læs her, hvad dit lokale Haveselskabet Vejle har af spændende og alsidige arrangementer i løbet af haveåret Der kan komme flere, men så bliver det annonceret i de månedlige nyhedsbreve fra formanden.

Program 2024