Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Berg's Fairytale Garden

Berg's Fairytale Garden er en moderne have som er nytænkende og eksperimenterende selvforsynings og produktions have.

  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Salg af planter fra haven
    Læs mere
  • Kaffe/kage kan købes
    Læs mere

Her hos Berg's Fairytale Garden vil du møde en festfyrværkeri af en energisk have som både er nytænkende og som har en kæmpe skaber drivkraft. Og som hele tiden eksperimenterer med nye ting og som arbejder meget med designet i haven.

Vi er det som vi kalder for en selvforsynende produktionshave, som betyder at næsten alt vi laver, har en eller anden form for bagvedliggende tanke om produktion.
Men vi arbejder os meget med at vise at selvforsyning og produktion også kan laves på en smuk og estetisk måde. Det gør vi meget igennem designet af haven og de mange smukke blomster, træer og planter i haven.

Vi flyttede ind for lidt over 6 år siden og har på den tid bygget haven op, da der ikke rigtigt var så meget I haven da vi flyttede ind.
Dette har også været en helbredsrejse da vi begge lider af kronisk sygdom og gerne vil gøre alt hvad vi selv kan for at forbedre helbredet. Derfor er vores have også en totalt giftfri have og alt vi laver i haven er opstået ud af en kæmpe passion for det vi laver.

Vi er selvforsynende med grønt, grønsager, rodfrugter, bær, frugt, skæreblomster til buketter, æg og kylling.

Sidste år bliv haven udvidet med endnu en skærehave i smukt design. Det nye anlæg er omkring 200 kvm stort. Og vi har siden vi købte huset tilkøbt og udvidet grunden med 700 kvm, hvor denne nye skærehave også er anlagt på.

Vi har også stor passion for hønseavl og er de førende inden for hønseavl af farvede æg i Danmark.
Æggebilledet som ses under billeder har det seneste år gået viralt på de sociale medier, med over 25 millioner likes og billedet er lige udstillet på et national museum i Sion, Schweiz. Og måske er det også på vej til et kæmpe museum I Pittsburgh, USA. Hvilket vi selvfølgelig synes er meget spændende.
Man kan selvfølgelig også komme og se de mange smukke høns i haven.

Så kom og få en spændende oplevelse I haven.

Entré koster 50 kr for voksne, børn under 18 år har gratis adgang.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Olstrupvej 34 Haslev 4690 - | Åben i Google Maps