Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Birkegårdens Haver

Birkegårdens haver er det idéelle sted til havenydere, blomsterelskere og børnefamilier.

 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Hunde er velkomne
  Læs mere
 • Kaffe/kage kan købes
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Åben have
  Læs mere

Den dansk/engelske have på 7.000 m2 er en fantastisk farveoplevelse året rundt. Haven er romantisk med detaljer, som fontæne, marmorfigurer, bede indrammet af små klippede hække og meget mere, som hører til i en engelsk have.

Den Japanske have, som er på i alt 10.000 m2, er helt originalt opbygget med sten, lygter, klippede træer, ventehuse og pavilloner. Den japanske have er inddelt i 5 større og mindre haveafsnit: Vandrehaven, Meditationshaven, Sandhaven, Stenhaven og Murhaven, der hver rummer sin egen fortælling gennem formernes og planternes symbolik.

Præriehaven er en staudehave, der bugner overdådigt fra juni. Præriehaven blev anlagt i 2007 med udsigt over markerne og landskabet, så man får følelsen af store vidder og horisont ligesom på en rigtig prærie. Den er anlagt med brede gange, som fører op på en lille høj, hvor man kan sidde og nyde synet ud over “sletten”.

Klosterhaven er en have for alle sanserne. Her er mulighed for at dufte til og føle på urter, som både kan bruges som medicin og gøre middagen helt fantastisk. Klosterhaven er lavet med 16 højbede i et geometrisk mønster, otte bede med lægeurter, som danner kvadratet og otte trekantbede i midten med krydderurter og med en fontæne som centrum.

Permahaven er en selvforsyningshave, hvor der dyrkes frugt og grønt ud fra permakulturprincipperne. Haven er på 2.700 m2 og byder på højbede, et mindre økosystem, en skovhave fyldt med frugttræer, bærbuske, spiselige urter og blomster, klatrende planter, rodfrugter og svampe og et halmhus bygget ud fra CO2 neutrale løsninger.

I Birkegårdens Haver er der rig mulighed for at spise medbragt mad eller benytte den hyggelige café. Gavebutikken byder på masser af inspiration til både gaver, have og hjem.

Birkegårdens Haver inviterer til havevandring på Morsdag d. 14. Maj, Skt. Hans d. 23. Juni, Sæsonafslutning d. 24. September og åbner haven for hunde til hundedage, som i år 2023 falder på den 29. April, 14. maj, den 18. juni, den 16. juli, den 20. august og den 10. september, 15. Oktober og hver fredag i julen.

Birkegårdens Haver har åbent alle dage fra d. 29/4 til d. 24/9, igen til Halloween fra d. 14/10 til d. 22/10 og til jul fredag, lørdag og søndag i alle adventsweekenderne.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Tågerupvej 4 Ruds vedby - | Åben i Google Maps