Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolen 2024 Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Braads Haveparadis

En parcelhushave nær Køge Bugt med lidt af det hele. Haven er under løbende tilpasning til vilkårene.

 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Hunde er velkomne
  Læs mere
 • Kaffe/kage kan købes
  Læs mere
 • Åben have
  Læs mere
 • Donationshave
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Søndag den 30. juli 2023 kl. 11.00 - 15.00 åbner vi havelågen til "Braads Haveparadis".

En smuk trold akacie byder gæsterne velkommen til en parcelhushave i Mosede (Greve), hvor der leges med former, farver, vilkår og hvordan vi som parcelhusejere kan bidrage til mere insekt og fugleliv. Dog er det vores gamle "krukke" paradis træ, som danner centrum i arealet "velkommen". Det er i dag solidt plantet foran køkkenet, hvor vi fornøjes af det rige fulgeliv der er i træet. Deraf navnet til vores instagramprofil. Følg os på @braadshaveparadis
Havelågen vil også være åben efter aftale på alle søndage i august

Haven har været under løbende forandring og tilpasning til familiens aktiviteter og dermed vilkår i forhold til tid.
En pæn og velholdt have har altid været vores ambition og i 2016 efter de 20 første år med børn og leg, begyndte ideerne at forme sig til mere struktur og fokus på planter der tiltrækker havens dyreliv.

Kom og hør historierne bag tilblivelsen af de enkelte områder: "Velkommen" - "Trolden og hjertet" - "Den sure" - ' Studenten og vennerne" - " og alle de andre delområder i haven. Hvad foregår der på "Slapperen" - hvor mange solhat er der efterhånden tilbage i "Solhatten" - Hvor mange krukker og baljer er der i haven, og hvorfor har vi et lille mediterranean - område.?
Alle ideer til justeringer er velkommen.

Med de mange siddepladser rundt i haven samt vores skønne havestue, er der mulighed for kik til stauder, dahliaer, skærehaven, krukkeoasen og meget mere.

Når planter i haven deles, når vi har priklet for mange spirer eller når vi ikke selv kan nå at bruge alle skærehaveblomsterne, sælges "plantebørnene" som tilskud til børn på vores lokale Julemærkehjem i Roskilde.


Hvem er vi og hvad er vores formål med haven?
Vi er absolut have-amatører men bruger havesyslerne til at skabe afveksling for hjernen, når arbejdsdagen bag computeren med masser af teams møder slutter. Det er vores frirum, vores legeplads og kreative område, hvor vi kan udfordre vores ideer og få jord under neglene. For os er haven ikke et sted man arbejder, men et hobbyværksted. "Uønskede" spirer flyttes løbende til enten kompostaffaldet eller en potte, uden det store dramatik, så der er sjældent behov for den store haverengøring. God jord, tæt beplantning og løbende vedligehold gør det hele nemmere.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Mosede Højvej 50 Greve 2670 - | Åben i Google Maps