Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Fornem Have

Haven byder på geometriske former, symmetri og lange kik, bundet sammen af lave hække.

 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Hunde er velkomne
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere

I den idylliske Vallensbæk Landsby ligger den fornemme have omkring et bevaringsværdigt landsbyhus og en garagebygning bygget i samme stil.

Haven på en 1700 m2 grund er tegnet af Greg og Stig fra Paradehuset og videreudviklet af os. De har hentet inspiration i slotshaver og haven byder derfor på en skarp geometri med mange lave hække i taks og buksbom. Vi har også anlagt en lille "barokhave" I haven er der højbede krukker og bedafgrænsninger i egetræ og engelske potter og dekorationselementer i zink/galvaniseret stål, samt en del i rustent jern. Der er også et lille orangeri bygget sammen med vores "garden shed" i egetræ med kobbertag. Belægninger er med granit, pigsten, klinker og stenmel. I haven findes en del buksbom, ca 100 rhododendron, Allium, mange agaphantus, lidt roser og stauder cedertræer og pilebladet pære, og potugisisk kirsebærlaurbær og en del forskellige stedsegrønne planter. Vi har en del forskellige krukker, som flyttes rundt sommer og vinter. Siden åben have i 2022 har vi optimeret vores "tvillingebede" så pasningen er blevet nemmere - For nem have. Det er vores filosofi at haven skal kræve mindre pasning end det ser ud til. Vi sælger ud af overskudsplanter så udbuddet varierer: Hosta, trædebregner , Agaphantus, .Vi kan ikke garantere at alt er der, da der bliver solgt en del. Se evt vores annonce på dba. Vi glæder os til at åbne have for tredie gang. De sidste vi sagde farvel til i 2022 var en familie fra Sønderjylland, der på vej hjem fra en Københavnstur overvejede om de skulle se på have i Tivoli eller besøge vores have. De fortalte at de var glade for at de valgte at besøge vores have - og det var vi også. Vi glæder os til at byde dig velkommen også.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Bygaden 37 Vallensbæk 2625 - | Åben i Google Maps