Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Gittes Haveunivers

Spændende og kreativ have lidt ud over det sædvanlige , med mange rum.

 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Hunde er velkomne
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere

Haven er gennem flere år forvandlet fra en kedelig villahave, med en stor græsplæne med træer og buske rundt om, til en skøn lille oase, der bare emmer af ro og fred, og forvandlingen fortsætter, det ene projekt er ikke færdigt, før det næste er klart på tegnebrættet. Tonsvis af kampsten er kommet til, jord er flyttet rundt, der et tømret og muret, og der er plantet tusindvis af planter.

I dag indeholder haven små stier, der føre dig rundt i haven til bl.a. gårdhave med sydlandsk stemning, standhave, bålplads med muret bænk, hvor en bæk risler sagte forbi, og videre forbi troldeskoven (med mere end 70 trolde), videre rundt om Pottehuset og op langs en lang Pergola med blåregn, samt en lav "kampstens"væg bygget i ren beton. Desuden er der Legehus, som i dag fungere som lysthus, med egen hyggelig brostensbelagt gårdhave, Espalier og et par små huse bla. et Karlekammer.

Ved havens sydvendte terrasse ligger den 30 m3 store sø, der udover byder haven på en mindre sø, samt flere små vandhuller og vandfade. Over alt i haven er der siddepladser, hvorfra haven kan nydes, og alle steder er der små finurlige indslag.

Havens mange planter består hovedsageligt af stedsegrønt og hosta. Hosta er Gittes helt store lidenskab, og samlingen har rundet 400 forskellige.

Du kan se mere om haven på instagram @gitteshaveunivers, der ligger også lidt på facebook

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Banevej 29 Sæby 9300 - | Åben i Google Maps