Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Haven i Nordvest

Lille og frodig byhave i Emdrup. Vi har bier og høns og masser af økologisk frugt og grønt og mange blomster.

 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Vi dyrker rigtig meget forskelligt på et lille areal, så diversitet og kreativitet er et af havens udtryk. Vi er selvforsynende med økologisk frugt og grønt ca. halvdelen af året, og vi dyrker / fremstiller sylt, smagsgivere og diverse gærede og fermenterede delikatesser til hele årets forbrug.
Vi bestræber os på at holde et lukket kredsløb i vores have og husholdning, så klimabelastningen er minimal, dog ikke mere end at vi løbende køber nye planter og får nye ideer.
Haven er oprindeligt anlagt ud fra nogel elementer i den engelske have, og der er både hjemmehørende arter og stauder fra mange andre lande. Roser, liljer og hosta hører til blandt favoritterne.
Senest har vi plantet flerårige grøntsager, og er ved at lære at anvende dem i madlavningen.
Vores have summer af liv, og det er ikke kun vores honningbier.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Hvidkløvervej 24 KØBENHAVN NV 2400 - | Åben i Google Maps