Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Jettestuens Kunsthave

To kunstnere har skabt en fantastisk have på Fur. Haven rummer 4000km. og viser et samspil mellem planter og kunst.

  • Havevandring med guide
    Læs mere
  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

To kreative sjæle har skabt en perle af en have midt på Limfjordens Ø, Fur. Haven rummer 4000kv.m og er delt op i 5 afdelinger, hver med dens eget præg. Via ”skovstien” kommer man forbi forskellige figurer og billeder til grillpladsen, hvor man ser flere af Aleks træfigurer og et par runde billeder malet af Alek og Jette. Fortsætter man til næste ”rum”, kommer man til en lille havedam med vandfald, fisk og en abe som fisker. På en store oval plads mellem fyrretræerne står 7 store havbilleder med lyd af bølgeskvulp, måge og strandskade skrig.
Der er mange blomster, buske og træer, deriblandt mange sjældne og ukendte. Blå er nok den dominerende farve, specielt om foråret, når forglemmigejerne og scillaerne blomstrer. Her er blomster fra tidligt forår til sent efterår. Kommer man på den rigtig tidspunkt, er Morbærtræet fuld af bær.
Haven er 12 år gammel og er startet af kunstnerne Jette Herne (som står for blomster, bede, buske, malerier og figurer) og Alek Krylow (som står for træfigurer, cementfigurer, store malerier og græsklipning). Beskæring af buske og træer foregår i fællesskab.
I haven er der mere end 80 genstande - træ, cement- og stenfigurer samt væg- og store malerier.
Så det er nærmest fuldtidsarbejde, men da begge er pensionister, er det fint nok. Så holder man sig i gang!
Parkering og indgang fra Nr. Debel på Fur - GPS: Nørre Debel 6, 7884 Fur

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Nørre Debel 6 Fur 7884 - | Åben i Google Maps