Gå på opdagelse blandt de mange Åbne Haver

Skal du besøge Åbne Haver, kan du gøre din søgning mere præcis ved at bruge kategorierne i den mørkegrønne bjælke herunder. Når du har vinget af i kategorierne, vil kortet vise, hvilke haver, der lever op til dine kriterier, og hvor de ligger.

Region: her indsnævrer du, så du får vist haver tæt på dig. 

Periode: vil du besøge Åbne Haver i en bestemt periode, skal du sætte både start- og slutdato på. 

Interesser: du kan også søge på interesser, hvis du fx er glad for drivhus eller biodiversitet. 

Kombination af kategorier: du kan også vinge af i flere kategorier for at gøre din søgning endnu mere specifik. Skal du fx på weekendtur til Silkeborg og er glad for drivhus, kan du med fordel både vinge af i periode, region og interesse.

 

Region: her indsnævrer du, så du får vist haver tæt på dig. 

Periode: vil du besøge Åbne Haver i en bestemt periode, skal du sætte både start- og slutdato på. 

Interesser: du kan også søge på interesser, hvis du fx er glad for drivhus eller biodiversitet. 

Kombination af kategorier: du kan også vinge af i flere kategorier for at gøre din søgning endnu mere specifik. Skal du fx på weekendtur til Silkeborg og er glad for drivhus, kan du med fordel både vinge af i periode, region og interesse.

 

Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Makeupartistens have

Smuk 5000m2 park/have med mere end 300 navngivende træer , buske og planter. Naturen lukkes ind og der er overraskelser

 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Kaffe/kage kan købes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Oplev haven der ligger til grund for Blue Jardim have e-bog:
Den ”Næsten” vedligeholdelsesfrie have.
https://infinitegardentales.com/shop/

du kan bsøge havens website
https://makeupartistens-have.com/
eller
Facebook side https://www.facebook.com/unikkeplanter

Du bliver taget på en ny rejse ind i verdenen af jord, vand, solskin, træer, buske og planter, hvor du får øjnene op for det nye perspektiv, at det at have en velskabt og farvesprudlende have, slet ikke behøver at være tidskrævende eller svært at vedligeholde. Faktisk kan en flot have næsten køre sig selv, så længe du vælger de rigtige planter og træer.
Blomstrende træer er de smukkeste skulpturer, der konstant ændrer sig. Deres gave til naturen og mennesker er som juveler - en fryd for øjet og ekstremt værdifuld. Blue
Min mand og Jeg købte i 1999 en nedlagt landejendom med tilhørende en tønde land. Jorden havde ikke været brugt eller holdt og der havde bare gået geder. Nu begyndte en spændende og inspirerende rejse med at designe og lave en have på den tilhørende jord.
Jeg ønskede at skabe en park lignede have, der havde noget skønt at se på 365 dage om året. I dag er det en have/park med mere end 300 navngivende planter og træer. Den har fået navnet Makeupartistens have, da jeg har arbejdet som makeupartist i mange år og min glæde for farver og kontraster stammer fra mit arbejde med farver.
Makeupartistens have er en åben have med mange besøgende og mulighed for guidede ture. Jeg sælger unikke planter og træer.
Du kan komme på guidet tur rundt i haven, få tips og tricks af forfatteren af havebogen og bare nyde en næsten vedligeholdes fri have. Hvor naturen lukkes ind, både i form af vilde planter men også rådyr og andet naturligt levende i den Danske natur.
Haven/ parken er en hyldest til både de smukke planter vi importerer og forædler og den danske natur som får lov til at drysse ind imellem træerne.
Et eksempel er: jeg satte en Guldtax for enden af en række hvidtjørn den voksede sig pæn stor og pludselig en dat stak et Elme træ op midt i den. Tak sagde jeg, Elmetræer har det trængt på grund af Elmesygen så hvis et nye sundt træ vil gro der, så mange tak for det du er velkommen her! I dag er Elmetræet stort og smukt, fyldt med manna til havens vilde fugle. Og de to Elmen og Guldtaxen er vokset sammen ved rodhalsene. Et sjovt fænomen lavet af naturen selv.
E- bogen Den ”næsten” vedligeholdelses frie have: https://infinitegardentales.com/shop

Naturen helt tæt på.
Bambi kommer helt ned til huset og drikker af vandspejlene, Pindsvinet bor under terrassen. Fuglene fylder dagen med sang, spætten hakker i barken, ren idyl.
Der er noget at se på året rundt, Mange blomster og jeg har også lagt vægt på spændende blade og stammer. Det er meget en natur have, så der er også vilde planter og blomster. Plænen bugner med violer og tusindfryd.

Du finder træer med meget spændende bark
et der skifter bark farve vinter/ sommer, mange der blomster op til et par måneder. Nogle har mange forskellige farver sommeren igennem, så uanset årstid, er her altid farver og noget spændende at gå på opdagelse efter.
Haven/ parken rummer i dag, mere end 300 navngivne træer og buske. Jeg har et hæfte med alle navne og der er nummer skilte på træer og buske i haven så det er nemt at finde ud af hvad den enkelte er for en størrelse.
Nogle af havens specialiteter er:
Cornus Kausa; som parken har 7 stk. af, skal ses i slut maj og juni måske lidt ind i juli også et underskønt træ/busk, så unik i hele dens blomstring. Cornus Kausa har ikke knopper der springer ud, den får små nuttede blomster der vokser sig store og smukke fra maj til juli, med vidunderlige farve skift undervejs. Efter blomstring får den bær, på størrelse med hindbær og meget røde, de er spiselige i september. Men det er ikke slut endnu, efter bær kommer de mest fantastiske efter års røde farver på bladene, i oktober november. Det er da så fantastiske på et træ!

Den knap 5000 kvadratmeter store park indbyder til afslappende stunder på de tre terrasser, mens vandspejlene bidrager til den æstetiske oplevelse. Gæster er velkommen til at benytte alle hyggekroge.
Alt efter sæson er der noget til smagssansen, når I går mellem frugttræerne, der blandt andet omfatter kirsebær, æbler, pære og figner, og et sjældent mandeltræ forkæler både smagsløg og øjnene, når det står i fuldt flor.
Noget at nyde i haven og noget til at tage med hjem.
Du kan købe planter/ træer hos mig. Der er planter/ træer fra min egen produktion eller hjem tagne fra planteskoler i DK og EU.
Har jeg ikke hvad du søger, kan jeg bestille det.
Udover faste åbningstider så du er velkommen til at ringe 26336373 og høre hvornår du kan komme forbi.
Du kan købe kaffe og hjemmelavede vafler 75.- pr person.
Jeg har skrevet e- bogen “Den næsten vedligeholdelses frie have” som du kan se her:
https://infinitegardentales.com/shop/
Guidet tur 100.- / personVis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Diegaardsvej sandved 4262 - | Åben i Google Maps