Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Oplev Den Eventyrlige Have

Stor smuk og frodig gammel landbohave opdelt i mange forskellige haverum med forskelligartede planter og blomster.

  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Salg af planter fra haven
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

Haven er en landbohave beliggende ud til åbne marker og er inddelt i mange haverum med nyanlagt grus have, stenbede, staudehave med roser, skovhave, stubhave samt to store køkkenhaver med højbede, polytunnel samt skærehave.
Haven er præget af stor detaljerigdom og finurligheder.
Inspireret af rejser til Irland og den irske folklore er der rundt om i haven små alfer og alfedøre, ligesom alferne har et område for sig selv.
En stor havedam med åkander giver liv til fisk, frøer og mange guldsmede samt andre insekter, ligesom havens store træer danner levesteder for mange fugle. I yderområderne af haven får vilde planter og ukrudt lov til at stå af hensyn til biodiversiteten.
Der er orangeri samt flere terrasser, hvor man kan nyde sin medbragte kaffe.
Entre 25 kr. børn gratis.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Stakdelen 47 Odense SØ 5220 - | Åben i Google Maps