Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

På kanten af Istiden

På kanten af Istiden // Jan Sanders have er en stor, frodig, magisk og postmoderne have smukke planter og stemninger.

 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Kaffe/kage kan købes
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Åben have
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere


Størrelse 8600 m2 + lånt istidslandskab, tunneldal
Havens alder: 10 år
Havemester: Jan Sander, uddannet biolog og billedkunstner

Haven ligger indrammet af stejle marker på en vestvendt dalskråning ved landsbyen Lyngå 25 km nordvest for Aarhus.

Havens opbygning er resultatet af en arbejdsmetode, hvor man starter ud med en plan, som det er meningen skal ændres i det uendelige, så man til sidst står med noget uforudset, og derfor meget mere interessant.

Resultatet, som det ser ud lige nu, er et fletværk af haver: En Italienske Have, Den sænkede rosenhave, Barok-armen, en 700 m2 cirkulær staudehave omgivet af høje hække inspireret af den mexicanske instruktør, Guillermo del Toros, film 'Pans Labyrint'. Den engelske have med træerne, der bare får lov at vokse, Aldo Brandini haveanlægget. Planeret op ad bakken. Jan Bakelants haven, som er opkaldt efter en belgisk cykkelrytter, hvor alting bare får lov at gro og der kun klippes en sti, så man kan komme derind, og hvor der bor en meget stor frø. m.m.

Stemning. Æstetik. Magi. Trancendes.
Haven er et væsen. Haven er min ven.

Praktisk info:
Haven er beliggende i udkanten af Lyngå. Hammelvej 47, 8370 Hadsten. Det er muligt at parkere i indkørslen. Ved for mange biler kan der parkeres i Lyngå (fx ved kirken), som er i gåafstand.

Haven er åben på udvalgte dage -
I 2023 er haven åben den 12. og 13. august. Alle dage fra 9:30 - 15:30.
Jan Sander laver havevandringer på åbningsdagene klokken 10 og 13. Varighed: cirka 1 1/2 time. Tilmelding til havevandringer nødvendig, da der er plads til 15 personer per vandring.

Det er ligeledes muligt at udforske haven på egen hånd på åbningsdagene den 12. og 13. august. Dette kræver ikke tilmelding.

Udover haven er der en lille café. Caféen (kaffe og bagværk) er åben fra 9:30 - 15:30.

Vel mødt!

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Hammelvej 47 Hadsten 8370 - | Åben i Google Maps