Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Skovhave

Samlerhave med mange sjældne planter og træer. vore favoriter er hortensier, hostaer, floks, pæoner og roser.

  • Salg af planter fra haven
    Læs mere

Velkommen til vores sted, en grund hvorpå der ligger et lille stråtækket bindingsværkshus og nogle andre interessante bygninger. Ved ankomsten ser I som det første vores gårdhave, brostensbelagt areal med terrasse og små bede hvor vi har træer og buske, et sted hvor vi fodrer vore vilde fugle om vinteren. Bag huset, mod øst, kommer man til en overdækket terrasse hvor mange hostaer tager sig godt ud i deres krukker. Op ad trappen og du begynder en tur rundt i selve haven.

Du ledsages af et vandløb på den ene side, et vandløb som forbinder tre mindre damme. I haven er der flere rastesteder også en havepavillon i bindingsværk og med tagspån. Haven huser adskillige sjældne træer, bl.a.; kornus, gul trompetkrone, kanelbark løn, gul tretorn. Pæoner, bregner, trillium, hortensiaer, akelejefrøstjerne, helleborus, roser, og floks er nogle af de mere end 750 forskellige planter der bor i haven og så skal vi da ikke glemme at heraf er der mere end 200 forskellige hostaer.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Præstegårdsvej 3, Oksbøl Nordborg 6430 - | Åben i Google Maps