Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Slottet i Smørmosen

Slottet er en økologisk kolonihave der ligger i Haveforeningen Smørmosen i Gladsaxe

 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Slottet hedder Slottet fordi det er vores Slot, og det ligger i en haveforening der hedder Smørmosen, lige ved mosen af samme navn i Gladsaxe kommune.
Vi har haft haven siden 1994, og har dyrkes den økologisk lige siden. Vi dyrker masser af grønsager og blomster af mange slags. Vi har siden staren også arbejdet med biologisk mangfoldighed, hvilken giver sig udtryk i de mange forskellige blomster vi har.
Vi fremstiller selv al den gødning vi bruger, dels kompost, men også grøngødningsplanter og brændenældevand. Desuden har vi nogle få høns der også bidrager med en smule hønsemøg.
Vi har åben have hele sommeren efter aftale.
Desuden har vi skrevet 5 bøger om at dyrke økologisk, og vi holder foredrag om både økologisk dyrkning og biologisk mangfoldighed.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Hf Smørmosen have 122, Klausdalsbrovej 295 Søborg 2860 - | Åben i Google Maps