Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Springkildehaven Nystedhavn

Haven ligger med flot udsigt på en skrående grund lige ned til havnen. Haven er inddelt i rum og har flere terrasser.

  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

ÅBEN NÅR FLAGET ER UDE ELLER EFTER AFTALE
TLF. 50985570
Lidt om vores Springkildehave.
Strandvejen 39 i Nysted, på Syd Lolland.
Navnet har vi taget med fra den gård vi boede på tidligere, lige som vi nu hedder Springkilde til mellemnavn
Vi flyttede hertil i november 2014 og har lidt den samme udfordring som i vores gamle have på gården Springkilde i Vålse, nemlig at have udsigt og læ samtidig.
Springkildehaven ligger lige ud til havnen og på en skrående grund i flere niveauer.
Den er inddelt i rum:
Indkørsel som er lavet i 2021 med skur hvorpå der er lavet en træterrasse med kig til Ålholm Slot
Græsplæne med omkring liggende bede med en kæmpekrukke og en kæmpe sten på ca. 1,5 ton, som vi støtte på da der blev gravet ud til indkørsel
Gårdhave med krydderurtebed og med kig gennem huset til havnen.
Højest i haven er der Højbede og en terrasse med flot udsigt til hele haven og vandet. Vi har en vindrue med fra gården Springkilde, som trives fint på friland.
Der er i alt 3 terrasser og mange siddesteder rundt i haven.
Vi har tilført haven en masse planter i bunden som er taget med fra Springkilde, derudover har vi plantet 15 klematis, stammet træer op og sorteret i de mange buske. Vi har mange krukker selvom vi prøver at beherske os, de fleste er med overvintrende planter som vi opbevarer i vores Orangeri, om sommeren Havestue og Galleri og bruges dagligt som indgang og mellemgang, altså et multirum.
I forbindelse med åben have vil det være muligt at se mine malerier, hvis man vil smugkigge kan man finde mig på Facebook under navnet ”Springkildemaleren”
Vi glæder os til at byde velkommen indenfor i Haven og Galleriet
Venlig hilsen
Lars og Lone Springkilde Larsen

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Strandvejen 39 Nysted 4880 - | Åben i Google Maps