Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Tambours Have ved Varde

Velkommen i Tambours Haves grønne univers. Her er fyldt med eksotiske planter, gamle sjældne træer og smukke blomster.

 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Hunde er velkomne
  Læs mere
 • Kaffe/kage kan købes
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere

Tambours Have er inddelt i fem temahaver.

Den originale 'Lillehaven' rummer Tambours gamle hytte fra 1939, det smukke stemningsfulde orangeri og café og terrasse til hyggelige stunder.

I 'Storhaven' finder finder du rosenbedet og staudebedet. Her afholdes de store events som f.eks. grundlovsdag og friluftsgudstjeneste.

I 'Langhaven' hersker fred, ro og frodighed. Haven ligger langs kanalen, som fører til den nærliggende Karlsgårde Sø.

Den store sø er omdrejningspunktet i 'Den japanske Have' i maj og juni blomstrer Rhododendron og Azalea med de smukkeste farver. Ved det lille the-hus, som indeholde asiatiske souvenirs finder du Zenhaven, som indbyder til en stille stund på bænken.

I 'Medicinhaven' er de otte bede inddelt efter, hvilke dårligdomme planterne er virksomme i mod. På solskinsdage hersker en næsten sydlandsk atmosfære i denne del af haven.

Udenfor Tambours Have finder du en naturlegeplads, bålplads og Karlsgårde Sø, så sæt endelig god tid af til dig besøg.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Bredmosevej 21 Varde 6800 - | Åben i Google Maps