Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Udsigtshaven på Lolland

Stor have med udsigt til Smålandsfarvandet. I haven er der mange roser, pæoner, dahliaer, hosta, dagliljer og iris.

 • Kaffe/kage kan købes
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Deltager i havefestival 2023
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Udsigtshaven ligger på en 5000 m2 stor grund og er inddelt i flere rum. Det første man ser, når man ankommer til gården er 12 bede med roser, pæoner, dagliljer, geum og løgplanter i sortrød, orange og fersken, på gårdpladsen står der krukker fortrinsvist med Agapanthus, i køkkenhaven er der højbede og et lille drivhus, dernæst kommer et haverum med orangeri, terrasse med pergola, rosen- og staudebede.

Herefter går man ind i den gamle del af haven, hvor der er to lange bede med historiske roser, tulipaner, pæoner, dahliaer og kæmpeverbena, en lille sø og en udsigtshøj. Omkring det gamle hønsehus er der terrasse og en hæk af Jacques Cartier-roser. Nord for hønsehuset er der to bede primært med græsser, agastache og salvier samt et rundt spejlbassin, som man passerer på vej ind i måneskinshaven, der består af otte bede med buske, stauder og roser i hvidt, gråt og grønt.

Rundt om i haven er der siddepladser, hvor man kan sidde og nyde udsigten. Vi begyndte at anlægge haven i 2017 og er slet ikke færdige, så der vil være ufærdige projekter og helt sikkert også en del ukrudt, hvis man kommer på besøg i haven. Vi har også et lille plantesalg.

Åbningstider vil blive opdateret løbende her på siden samt på Instagram. Du er velkommen til at kontakte os på 22833524, hvis du ønsker at besøge haven uden for de annoncerede åbningstider.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Obs: Flere åbningstider kan blive tilføjet løbende

 

Find haven

Reersnæs Strandvej 84 Bandholm 4941 - | Åben i Google Maps