Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Sommerlæsning: Her er de 8 gode bøger til læsning i haven

Haveselskabet anbefaler i samarbejde med Gyldendal/Cicero et par gode bøger til sommeren. Find din bedste havestol frem, og glæd dig til en sommer, som byder på stakkevis af gode læseoplevelser og velfortjent afslapning i din smukke have, der nu står i fuldt flor.

If you have a garden and a library, you have everything you need - Marcus Tullius Cicero

Er du et havemenneske?

Så tag Malene Rabens bog Havemenneske med i haven. En smuk fortælling om det at blive et havemenneske krydret med skønne anekdoter fra Malenes eget haveliv.

Bogens fokus er mennesket, der dyrker haven både nu og historisk. At være havemenneske er nemlig at indskrive sig i en lang og rig tradition for havekunsten. Der findes mange bøger om, hvordan man dyrker have, avler grøntsager, dyrker i mistbænk og drivhus og på altaner. Der findes meget færre bøger, som beskriver hvorfor mennesket igennem tusinder af år har skabt haver omkring deres boliger, ikke bare for nyttens skyld men i lige så høj grad for sin egen fornøjelse, for ro og skønhed, som demonstration af magt og som social og grøn revolution.

  • Malene Lei Raben- Havemenneske

Vildere have

Aldrig før har så mange ønsket at få en mere vild have. Men hvordan kommer man i gang, og hvad skal man gøre anderledes? TV-værten Lene Beier elsker sin have, for her er plads til pindsvin, insekter, fugle, blomster og selvfølgelig ukrudt. I bogen tager Lene Beier på besøg hos forskellige haveejere, der hver i sær har deres specielle havehistorie og tilgang til, hvordan de skaber en smuk vild have. 

Også en god bog, at have med ud i haven - evt. også at lytte til, hvis man nu får lyst til at få lidt fra hånden i haven. 

  • Lene Beier - Vildere have

Hvis planterne kunne tale

Anders Lund Madsen og professor i plantefysiologi Michael Broberg Palmgren slår et slag for det storslåede planteliv på Jorden og introducerer os for ca. 40 af de mest fascinerende og fedeste planter fra nær og fjern. Historisk har de stået i skyggen af dyreriget, men i Planternes manifest får de oprejsning, og vi får fascinerende indsigt i, hvor særlige, sansende og avancerede, de er. Mælkebøtten får tildelt ikke mindre end 5 sider - hvor man bl.a. kan læse om, at planten formerer sig ved jomfrufødsel..........

  • Anders Lund Madsen/ Michael Broberg Palmgren  - Planternes Manifest

Det er sundt at gå i haven. 

Bente Klarlund har skrevet flere bøger - og bl.a. flere gange dokumenteret at det er sundt at gå i haven. Nu er hun klar med en ny bog ”Dit helbreds bedste ven – immunsystemet”. Her gør Bente Klarlund op med alle de løsninger derude, som lover, at du med et trylleslag kan forbedre din sundhed.

Hun forklarer personligt og helt ned på celleniveau, hvorfor disse hurtige løsninger ikke virker, og hvad du skal gøre i stedet. Med udelukkende forskningsbaserede råd, guider bogen dig til en bedre forståelse af, hvordan din livsstil påvirker din sundhed, og hvad du kan gøre, for at blive bedste venner med dit immunsystem, der helt sikkert gerne vil gå mere i haven. 

  • Bente Klarlund: Dit helbreds bedste ven – immunsystemet

 

4 andre gode sommerbøger

Michael Falch - Under månen om at blive forelsket

Eva Ting - Citronbjerget  om en rejse til Korea 

Walter Rebernik - Satans Datter  - Krimi i København

Den lille sure hvis turen ikke går til Middelhavet

Læs mere