Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Bliv klogere med Haveselskabet

Her kan du se, hvilke haveskoler medlemmer kan deltage i og læse mere om tilmelding til Køkkenhaveskolen og Skærehaveskolen, tidsplan og forløb.

Hvad er en Skærehaveskole? - Skærehaveskolen gentages i 2025

Skærehaveskolen er er forløb, hvor du lærer at dyrke buketter fra egen have. Du er med i et forløb, hvor du modtager en startpakke med frø, bog og jord - og så bliver du efterfølgende vejledt i, hvad du skal gøre og hvornår. I forløbet inviteres du til forskellige webinarer og digitale havevandringer, hvor vi fx tager på besøg i forskellige skærehaver, samt afholder "spørgesessioner" - hvor du kan få svar på alle dine spørgmål. Alle kan være med - du skal blot kunne afsætte minimum 5 kvaddratmeter eller en højbedsramme på ca 70x100.

Skoleforløbet skal gerne munde ud i, at du kan plukke mange skønne buketter fra din egen have. Startpakken indeholder udvalgte frø, der er gode snitblomster. 

 

Vil du have besked, når vi åbner op for salget og få et godt tilbud?

Du kan allerede nu skrive dig op og få besked, når vi åbner op for salget af Haveselskabets Skærehaveskole 2025.  Vi sætter snart en lækker skærehavepakke til salg, som du kan få fingrene i som én af de allerførste ved at skrive dig op. Skærehavepakken indeholder kvalitetsfrø til skærehaven, jord og den nye bog "Skærehave med PlanteLiv", hvor Liv Nørgaard Meinert guider dig sikkert igennem dyrkning af din egen skærehave i højbede - fra det første frø skal i jorden, til du står med din første hjemmedyrkede buket i hånden.

Du skal blot udfylde formularen nedenfor.

Dusksalvie, Salvia viridis. Foto: Ann Malmgren

Hvad er en køkkenhaveskole? - Køkkenhaveskolen gentages i 2025

Køkkenhaveskolen er for dig, der drømmer om at blive lidt mere selvforsynende, men som endnu ikke helt har haft mod på at gå igang med at dyrke køkkenhave. Det er forløb, hvor vi lærer dig, hvad du gør hvornår. Du får en startpakke, med 4 frøpakker til marts, april, maj og juni, en "skole"bog, jord m.m.

I forløbet inviteres du til forskellige webinarer og digitale havevandringer, hvor vi fx tager på besøg i 3 meget forskellige køkkenhaver, samt afholder "spørgesessioner" - hvor du kan få svar på alle dine spørgmål. Alle kan være med - du skal blot kunne afsætte minimum 5 kvadratmeter eller 2-4 højbedsrammer. 

Skoleforløbet skal gerne munde ud i, at du kan høste lækre grøntsager fra egen have. Startpakken indeholder udvalgte frø, med afgrøder der er nemme at dyrke. 

Vil du vide, når vi åbner op for salget? 

Du kan allerede nu skrive dig op og få besked, når vi åbner op for salget af Haveselskabets Køkkenhaveskole 2025. Udfyld formularen herunder: 

Gulerødder. Foto: Flickr