Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Bliv klogere med Haveselskabet

Her kan du se, hvilke haveskoler medlemmer kan deltage i og læse mere om tilmelding til Køkkenhaveskolen og Skærehaveskolen, tidsplan og forløb.

Hvis du allerede er tilmeldt en af skolerne, kan du tilgå skolernes univers herunder. Lige nu er der 2 skoler: Skærehaveskolen og Køkkenhaveskolen

 

Hvad er en Skærehaveskole?

Skærehaveskolen er er forløb, hvor du lærer at dyrke buketter fra egen have. Du er med i et forløb, hvor du modtager en startpakke med frø, bog og jord - og så bliver du efterfølgende vejledt i, hvad du skal gøre og hvornår. I forløbet inviteres du til forskellige webinarer og digitale havevandringer, hvor vi fx tager på besøg i forskellige skærehaver, samt afholder "spørgesessioner" - hvor du kan få svar på alle dine spørgmål. Alle kan være med - du skal blot kunne afsætte minimum 5 kvaddratmeter eller en højbedsramme på ca 70x100.

Skoleforløbet skal gerne munde ud i, at du kan plukke mange skønne buketter fra din egen have. Startpakken indeholder udvalgte frø, der er gode snitblomster. 

Du kan læse mere om Skærehaveskolen lige her:

Skærehaveskolen

Skærehaveskolens univers

Her har vi samlet alt materiale til Skærehaveskolen- kun for deltagere. Husk at du skal være logget ind for at komme videre til universet

Skærehaveskolen

Hvad er en køkkenhaveskole?

Køkkenhaveskolen er for dig, der drømmer om at blive lidt mere selvforsynende, men som endnu ikke helt har haft mod på at gå igang med at dyrke køkkenhave. Det er forløb, hvor vi lærer dig, hvad du gør hvornår. Du får en startpakke, med 4 frøpakker til marts, april, maj og juni, en "skole"bog, jord m.m.

I forløbet inviteres du til forskellige webinarer og digitale havevandringer, hvor vi fx tager på besøg i 3 meget forskellige køkkenhaver, samt afholder "spørgesessioner" - hvor du kan få svar på alle dine spørgmål. Alle kan være med - du skal blot kunne afsætte minimum 5 kvadratmeter eller 2-4 højbedsrammer. 

Skoleforløbet skal gerne munde ud i, at du kan høste lækre grøntsager fra egen have. Startpakken indeholder udvalgte frø, med afgrøder der er nemme at dyrke. 

Haveselskabets Køkkenhaveskole er i gang. Du kan desværre ikke nå at være med i 2023, da tilmeldingen er afsluttet og forløbet igang - men du kan læse mere, og allerede nu begynde at glæde dig til Køkkenhaveskolen 2024.

Køkkenhaveskolen

Gulerødder. Foto: Flickr

Køkkenhaveskolens univers

Her har vi samlet alt materiale til Køkkenhaveskolen - kun for deltagere. Husk at du skal være logget ind, for at komme videre til universet.

Køkkenhaveskolen